Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Aga drzwi są firmy CAL nr. 121 kolor teak :)

Kasia nie wiem czy potrzeba podobne nikt na te odbiory niechodzi, potrzebny jest im tylko protokół odbioru a z tym nie będziemy mieć problemu 8)

Zaczyna to jakoś wyglądać choć do zamierzonych efektów końcowych jeszcze bardzo daleka droga 8)

Ja już z takiej CHATY wypchnąć w blokowisko bym się nie dała!!!! :o :o

Do "blokowiska" ZA NIC NA ŚWIECIE!!! Zdaję sobie sprawę że dzieci muszą jako takie warunki mieć stworzone ale....toż to bajka ta Twoja ( Wasza) PRYMULKA :lol: :lol: A płytki w kuchni, ich niesymetryczny układ zrobił na mnie wielkie wrażenia!!! Poezja!!!No tak jestem tej kuchni ciekawa ,że aż wstyd :oops: :oops:

Strasznie fajny czas wybraliście na NOWE( chociaż przydałoby się trochę ciepełka :wink: :wink: )Wiosnę przywitacie już ze swojej ziemi, chałupy, ogrodu.......Oswoicie się z nowym, a czsa kaniuły spędzicie już TAM!!!!

Będzie jasno, ciepło, przestronnnie....Jejku jak fajowo!!! :p :p :p

Mój już chyba przywykł :wink: :)

I czasami się zastanawiam czy nie wolał by żebym zwolniła :wink: :)

zwolnisz jak się przeprowadzisz. A wtedy zasłużony odpoczynek przy kominku z lampką wina i mężem u boku. Żyć nie umierać.

A teraz do roboty, bo już niewiele czasu zostało i jeszcze my spragnieni zdjęć i wieści.