Aga J.G 12.03.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Tylko że nasz komp to szrot i już ogólnie malo co na nim chodzi i jeszcze ma program który jest całkiem innym od poprzedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.03.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Aga uśmiechnij się dziewczyno, przecież to tylko komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ale wiesz jak wkurza nie dośc że przymusowy odwyk, brak czasu chciałabym Wam pokazać co się u nas dzieje a tutaj wszystko nie tak Ale jakos się udało, mam nadzieje że trochę ten komp jeszcze pochodzi a ja jakos rozgryzę nowy system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.03.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 No, no Aga drzwi to macie zajefajne. Jakiej firmy i jaki to kolor jeśli można to proszę mi powiedzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.03.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Aga zdjęcia są super i te kolory cieplutkie.Drzwi wejściowe też pikne, ale czytałam że,trzeba mieć dzrzwi do łazienki na odbiór do zamieszkania.Róbcie tak dalej a piknie będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Aga drzwi są firmy CAL nr. 121 kolor teak Kasia nie wiem czy potrzeba podobne nikt na te odbiory niechodzi, potrzebny jest im tylko protokół odbioru a z tym nie będziemy mieć problemu Zaczyna to jakoś wyglądać choć do zamierzonych efektów końcowych jeszcze bardzo daleka droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ja już z takiej CHATY wypchnąć w blokowisko bym się nie dała!!!! Do "blokowiska" ZA NIC NA ŚWIECIE!!! Zdaję sobie sprawę że dzieci muszą jako takie warunki mieć stworzone ale....toż to bajka ta Twoja ( Wasza) PRYMULKA A płytki w kuchni, ich niesymetryczny układ zrobił na mnie wielkie wrażenia!!! Poezja!!!No tak jestem tej kuchni ciekawa ,że aż wstyd Strasznie fajny czas wybraliście na NOWE( chociaż przydałoby się trochę ciepełka )Wiosnę przywitacie już ze swojej ziemi, chałupy, ogrodu.......Oswoicie się z nowym, a czsa kaniuły spędzicie już TAM!!!! Będzie jasno, ciepło, przestronnnie....Jejku jak fajowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.03.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Aga, jak w domu są drzwi i kibelek, to właściwie nie musisz się stamtąd ruszać Powodzenia, bo to jeszcze kilkanaście dni tylko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 13.03.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 SUPER I to jedyne co mogę napisać bo całą resztę naskrobała już Alfreda Jeszcze chwilka moment i będziecie się przeprowadzać. Powodzenia na finiszu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.03.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Aga, płytki wyszły Wam naprawdę super, drzwi prezentują się pięknie. Ależ musicie się cieszyć Wielkie odliczanie trwa Serdeczne pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.03.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ale macie fajnie łązienki są w moim typie , w kuchni tez mi się bardzo podoba podłoga Wspaniale jest Już nie długo Aguś niedługo i wtedy to dopiero będzie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 dzięki wszytskim za miłe słowa Cóż rodzina nakazuje powroty do mieszkania Whisperku kibelków jeszcze nie ma znaczy są tylko nie na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.03.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Aga a zegar cyka cyk,cyk i odlicza czas ,przybliża upragnioną godzinę 0 - czyli przeprowadzki a my razem z tym zegarem cykamy do twojego dziennika i czekamy,czekamy....................... i kciuki z całej siły zaciskamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Cyka cyka a ja bym chciałą żeby cykał trochę szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.03.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Aga przecież wiesz,że jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy. Już finiszujesz a my zaciskamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Mój już chyba przywykł I czasami się zastanawiam czy nie wolał by żebym zwolniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 14.03.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Mój już chyba przywykł I czasami się zastanawiam czy nie wolał by żebym zwolniła zwolnisz jak się przeprowadzisz. A wtedy zasłużony odpoczynek przy kominku z lampką wina i mężem u boku. Żyć nie umierać. A teraz do roboty, bo już niewiele czasu zostało i jeszcze my spragnieni zdjęć i wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Mój diabeł już się chyba sam zwolnił Zdjęcia może będą dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.03.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 to czekamy na zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 to czekamy na zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts