Aga J.G 18.03.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Aga akcja z kominkiem była rano ( na szczęscie bo nie było jeszcze położonych kafli, inaczej układanie rozpoczęło by się od nowa ). Dzięki wszystkim za miłe słowa Kasiu ziemię toja mam sama gilna Pomysł z Tolą jest bardzo dobry tylko z tego co wiem, najpierw adoptują ją Whisperki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.03.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Aga To masz tak samo jak my.U nas też tylko glina.Ale nie martw się na glinę jest sposób:dodaje się piasku i kompostu i powstaje nowa,całkiem dobra gleba.Jest wiele roślin lubiących glebę gliniastą.Sporo na ten temat czytałam i mam wypisane te rośliny.Chętnie Ci służę informacjami - daj znać,tylko kiedy.Ja mam rozrysowany ogród na kartce ale kiedy nastąpi jego realizacja NIE WIADOMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Kasiu widzisz ja miałam cały domek rozrysowany i to mpomogło, za ogród ciężko się zabrać. Z ziemią nie jest najgorzej bo humus jest dość dobry tylko jak się za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.03.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Aga zabrać się za to jak do deseru.Duży talerz(kartka) i mała łyżeczka(kredeczka)Ja zaczęłam od wyrysowania domu na działce a potem poszło dalej..............Kto jak kto ale Ty sobie poradzisz a i córcie pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.03.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Aga zabrać się za to jak do deseru.Duży talerz(kartka) i mała łyżeczka(kredeczka)Ja zaczęłam od wyrysowania domu na działce a potem poszło dalej..............Kto jak kto ale Ty sobie poradzisz a i córcie pomogą ja zamierzam zeskanować i powiększyć plan z posadowionym domem. Ogród podzielę sobie na dwie części- ta bliżej domu- rekreacyjna i atrakcyjna, część druga zupełnie z tyłu- użytkowa. Będzie tam mały sad i kawałek ziemi na moje ulubione zioła i nowalijki. Aga, właśnie podziwiałam Twoje salony. Kafle, które masz w salonie widziałam na żywo u znajomych- wyglądają naprawdę super i są bardzo praktyczne. Kuchennych nie zachwalam, bo jak już pisałam mam takie same, tylko jasne. A łazieneczki- cudeńko. Wygląda na to, że niedługo będziemy oglądać już gotowce. Miłego pakowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Kasiu do tego ogrodu tojakoś wszyscy mają mały zapał najprawdopodobniej będzie sama trawa i już, ale teren nawet pod trawę trzeba przyszykować Tabaluga z obecnych obserwacji wynika że najgorsze do mycia będą właśnie te kafle w salonie są chropowate i z rowkami ale na zdjęciu nie było tego widać Płytki w holu i kuchni są gładkie i myje się je rewelacyjne ( jestem dzisiaj po myciu obydwu powierzchni i mam porównanie ). Nasze płytki kuchenne są z Polcoloritu i chyba mają inną strukturę niż Twoje. Już widać że z salonowymi będzie nie zła zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.03.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Kasiu do tego ogrodu tojakoś wszyscy mają mały zapał najprawdopodobniej będzie sama trawa i już, ale teren nawet pod trawę trzeba przyszykować Tabaluga z obecnych obserwacji wynika że najgorsze do mycia będą właśnie te kafle w salonie są chropowate i z rowkami ale na zdjęciu nie było tego widać Płytki w holu i kuchni są gładkie i myje się je rewelacyjne ( jestem dzisiaj po myciu obydwu powierzchni i mam porównanie ). Nasze płytki kuchenne są z Polcoloritu i chyba mają inną strukturę niż Twoje. Już widać że z salonowymi będzie nie zła zabawa mam nadzieję, że tak jest. Bo moje są rzeczywiście bardzo chropowate i tak jak pisałam, od czasu do czasu muszę je potraktować szczotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 No własnie nasze są gładziutkie za to te w salonie mają niezłe rowki i tutaj szczotka nam się przyda, a raczej chyba mi Cóż są to są podobają mi się, a sprzątanie jakoś przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.03.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 No własnie nasze są gładziutkie za to te w salonie mają niezłe rowki i tutaj szczotka nam się przyda, a raczej chyba mi Cóż są to są podobają mi się, a sprzątanie jakoś przeżyję Aga, ale one są ciemne, więc nie będzie tak widać zabrudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Są ciemne, a te rowki są prawie czarne jak narazie widac na nich wszystko najmniej widac na tych jasnych alemoże to dlatego że teraz jest jeszcze bardzo dużo kurzu i pyłu budowlanego, zobaczymy jak to będzie jak juz zamieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.03.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 ja też mam dylemat, czy podłogi ciemne, czy jasne. Tylko, że ja mam jeszcze trochę czasu do zastanowienia. Dlatego będę bacznie śledzić Twoje doświadczenia z podłogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Ta podłoga w salonie była wybierana z folderu i dlatego trochę nas zaskoczyła mam nadzieję że będziemy w miarę zadowolonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.03.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Aga jestem pod wrażeniem waszego tempa te płytki w salonie to jakiego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Paradyż seria legno Monka nie martw się My też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.03.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Aga ja się martwię ja się cieszę a kafle muszę namierzyć w sklepie i pooglądać bo też o podobnych myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Tylko oglądaj daną kolekcję nasza była zamówiona z folderu bo te co mieli w sklepie jakoś na nie leżały te wydawały się najlepsze ale okazało się że i tak nas zaskoczyły Fakturą i kolorem mam nadzieje że będziemy z nich zadowoleni chociaż jak pisałam wyżej myje sie je ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.03.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Z tym myciem to może być kłopot jak są rowki no ale może nie będzie tak źle, teraz tak się myje bo jest dużo kurzu potem może być lepiej A co jest z kolorem? wyglada całkiem sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Kolor to ochra ( prosto z fabryki jechały bo nikt takie koloru nie kupuje ). Trochę za ciemne co do naszych zamirzeń, bardzo odcinają się od tych kuchennych ale cóż zaczynamy się do nich przyzwyczajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Aga juz odlicza...,a Prymulki czekaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.03.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Aga kochana jesteś,najpiękniejsze są te meble kuchenne w paczuszkach(czuję się uhonorowana).Bardzo podoba mi się półka koło wanny i ten losos w kuchni(chwilę dobrą trwało zanim zaskoczyłam ) Słoneczko Drogie już finiszujesz i dlatego trochę panikujesz.Nic się nie martw -myślami jestem z Wami i mocno zaciskam kciuki - jeszcze trochę i bęc , będziecie U SIEBIE,NA SWOIM!!! http://img150.imageshack.us/img150/8452/363165bp7jq.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts