Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Aga J.G., trochę (no dobra - BARDZO) Ci zazdroszczę, że Ty już wyceny, umowy... Ja się z tym wciąż wstrzymuję aż coś o kredycie się dowiem. No bo co jak nie dadzą? Poza tym tak się zastanawiam (bo nie wiem :( ), czy jest sens teraz pytać już o ceny? A jak znowu na wiosnę coś podrożeje?

Kurcze, ja to kupa nieszczęścia i niezdecydowania jednak jestem :(

Whisperku widzisz u mnie jest tak że ja już kredycik mam :lol: ( od tego był mąż ja tylko poszłam podpisać :wink: :) ).

A ceny chociaż to nie jest pocieszające pójdą do góry niestety :cry: :evil: :cry: Ale ja już tak mam że musze wiedzieć wcześniej a po drugie niektóre firmy odpadają w przedbiegach i mamy z głowy, już tam potem nie trzeba będzie biegać :wink: :)

Witam

Dzisiaj przeczytałam Twój dziennik budowy, to tak jakbym ja sama to pisała :lol: serio te same kłopoty, przeżycia, obecnie mam już fundamenty i zakupioną częśc bloczków na budowę i bujam się z załatwianiem kredytu, tylko mnie boli, ze aż 15 lat mój dom nie będzie mój :( , czytałam z wypiekami na twarzy Wasze przejścia z gazownią, nie wiem jaki odcinek mieli Wam pociągnąć od głównego gazociągu do domu bo mi ok 200 m i nie dali mi zgody :( bo nie opłacalne chyba żebym zapłaciła 13 tyś, nie wiedziałam co mam robic ale po przeczytaniu Waszego dzinnika doszłam do wniosku, że do nich trzeba jeździć ( też muszę do Worcławia) buduję się pod Legnicą. Wezmę koleżankę pod pachę która buduje się obok mnie i pojedziemy wybłagać o zgodę. mamy też nie lada kłopoty z Gminą bo budowę sieci wod-kan do naszych domów pociągną w 2010. Fajnie, że opisujecie swoje przeżycia będę teraz wiernym czytalnikiem pozdrawiam i życzę rychłego wprowadzenia się do domku..

pozdrowionka Iwona