Anna Wiśniewska 15.02.2005 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Aga Tak bombowych prezentów walentynkowych to ja jeszcze nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.02.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Dziewczyny to budowa zrobiła z nas takich romantyków Co ta budowa robi z człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.02.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Popołudnie Aga Ale super było ino faktycznie szkoda, że czas tak szybko zleciał. Następnym razem to my wpadniemy do Was - na Wasze włości. Serdecznie pozdrawiamy Aga i s-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.02.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Aga tak tak czas szybko płynie Zapraszamy oczywiście, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.02.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Aga J.G., trochę (no dobra - BARDZO) Ci zazdroszczę, że Ty już wyceny, umowy... Ja się z tym wciąż wstrzymuję aż coś o kredycie się dowiem. No bo co jak nie dadzą? Poza tym tak się zastanawiam (bo nie wiem ), czy jest sens teraz pytać już o ceny? A jak znowu na wiosnę coś podrożeje? Kurcze, ja to kupa nieszczęścia i niezdecydowania jednak jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.02.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Whisperku widzisz u mnie jest tak że ja już kredycik mam ( od tego był mąż ja tylko poszłam podpisać ). A ceny chociaż to nie jest pocieszające pójdą do góry niestety Ale ja już tak mam że musze wiedzieć wcześniej a po drugie niektóre firmy odpadają w przedbiegach i mamy z głowy, już tam potem nie trzeba będzie biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 16.02.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Chyba racja z tymi cenami i dobrze jest mieć już wszystko zaklepane. Oj, muszę się szybciutko za to zabrać. Prezenty walentynkowe - rewelacja! Pozdrawiam ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.02.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Ajupa ceny na pewno pójdą do góry wiem to od hurtowników w 100 %, żeby coś zaklepać trzeba mieć kasę a że z tym u nas krucho więć trzeba będzie płacić więcej i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.02.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Nie straszcie z tymi cenami... tak tylko sobie powiedziałem A dlaczego mają wzrosnąć? Bo na wiosnę ludzie zaczną budować i można z nich zedrzeć, czy jakiś inny powód jest? Coś czytałem o styropianie że ma zdrożeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.02.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Ach te walentynki....i już po nich Pozostaje znów czekać na wiosnę...gdzież ona gdzież? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.02.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Z tymi cenami podobno tak jest zawsze mam tylko nadzieję że jakoś będzie Whisper styropian juz zdrożał, i cement te wiadomości sparwdzone w 100 % Czekam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 dopiero dzisiaj wpadł mi do ręki,..oczu "Dziennik Agi JG" też będę czytać i oglądać zdjęcia.... cosik mi się te Karkonosze podobają chociaż oblałem tam egzamin z prawka PS. fajne te "guminioki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.02.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Jamles dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.02.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ogólnie Sudetki mają lepszy dojazd niż Zakopianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.02.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Dojazd może i lepszy barkuje co prawda jeszcze trochę dróg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 21.02.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Aga, gratulacje, bardzo podoba mi się twój dziennik, właśnie dziś go przeczytałam. Jeszcze budowy nie zaczęłaś, a już w nim tyle ciekawych informacji Pozdrawiam i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.02.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Jolana dzieki bardzo myśle że gdyby nie liczba postów pod moim nikim mój dziennik byłby bardziej lakoniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.02.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Ludziska walentynkujące kalosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 24.02.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witam Dzisiaj przeczytałam Twój dziennik budowy, to tak jakbym ja sama to pisała serio te same kłopoty, przeżycia, obecnie mam już fundamenty i zakupioną częśc bloczków na budowę i bujam się z załatwianiem kredytu, tylko mnie boli, ze aż 15 lat mój dom nie będzie mój , czytałam z wypiekami na twarzy Wasze przejścia z gazownią, nie wiem jaki odcinek mieli Wam pociągnąć od głównego gazociągu do domu bo mi ok 200 m i nie dali mi zgody bo nie opłacalne chyba żebym zapłaciła 13 tyś, nie wiedziałam co mam robic ale po przeczytaniu Waszego dzinnika doszłam do wniosku, że do nich trzeba jeździć ( też muszę do Worcławia) buduję się pod Legnicą. Wezmę koleżankę pod pachę która buduje się obok mnie i pojedziemy wybłagać o zgodę. mamy też nie lada kłopoty z Gminą bo budowę sieci wod-kan do naszych domów pociągną w 2010. Fajnie, że opisujecie swoje przeżycia będę teraz wiernym czytalnikiem pozdrawiam i życzę rychłego wprowadzenia się do domku.. pozdrowionka Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.02.2005 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Aguś Z całego serca Co życzę, żeby u Was pan i pani z gazowni byli inni niż analogiczna pani i pan u nas w gazowni Jak sobie przypomnę to mi ciarki po plecach biegają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts