Aga J.G 21.03.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Kasiu ja nie panikuje, poprostu czuje że po przeprowadzce tempo prac spadnie diametralnie Mam zamiar nadrobić zaległości towarzyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.03.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Aga no przecież po tym wszystkim coś Wam się od życia należy!! Trzeba się cieszyć - PRZECIEŻ ZBUDOWALIŚCIE DOM I TO JAKI?!! To powód do świętowania a ja się będę cieszyć razem z WAMI !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.03.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Ja również pod wrażeniem jestem Wanienka, kafelki..CUDO!!A ta bateria wannowa...No naprawdę piknie się zrobiło!!! Kolorki aż dech zapiera!! Taka stonowana, szlachetna elegancja!!! Mebelki w paczuszkach???? Ja chcę już !!!! Kolorek , rozstaw, aranzację w całej krasie ujrzeć!!! Podłoga kuchenna super!!!No aleście powyprawiali..HO>>HO>>HOO. Same cuda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 22.03.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Brawo ! Brawo! To już nie koncepcja a FAKT namacalny! Domek stroi się w piórka i ślicznie mu w nich. Już za chwileczkę, już za momencik rozgoscicie się w swojej WŁASNEJ CHATYNCE! Bomba jak dla mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.03.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 I ja i ja się wpisuję do zachwyconych twoimi prymulkami, super pomyśł z tą wanna nie równo pod ścianą, mogę te tak Ale już blisko do tej ważnej godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Dzieki dziewczyny Andrzejka możesz sobie ustawić tak wannnę, bardzo się cieszę że nasze pomysły są dla kogoś inspiracją Lejecie miód na moje serce, bo wszytsko co pokazuje to nasz radosna twórczość Alfredziu zdjęci gotowej kuchni jutro wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.03.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Jeszcze ile? 8... 9 dni. Oj sprężajcie się, sprężajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.03.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Aga wkładam szampana do lodówki,niech się dobrze schłodzi na godzinę zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Jeszcze ile? 8... 9 dni. Oj sprężajcie się, sprężajcie Jakie 8 jakie 9 coś kolega nie czyta dokładnie godzina zero wyznaczona na 25.03. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Aga wkładam szampana do lodówki,niech się dobrze schłodzi na godzinę zero Na pewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.03.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Aga - SUPER!!! Śliczniaście wszystko wygląda, jestem pełna uznania, a tempo macie iście zabójcze. Pamiętasz jak to było - "pada?, nie pada?" , a teraz proszę, jescze dwa dni i już w domeczku. Serdecznie Wam gratuluję i cieszę się razem z Wami Kiedy będą zdjęcia kuchni? P. S. A jak się ma mój pupilek Abiś? Pewnie już duży chłopak z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 23.03.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Aga ale ślicznie, widzę, że wszystko idzie w świetnym tempie , umywalieczki, kibelki ech pięknie, masz świetny panel prysznicowy, drogi był ????. Pozdrawiam i trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.03.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Jeszcze ile? 8... 9 dni. Oj sprężajcie się, sprężajcie Jakie 8 jakie 9 coś kolega nie czyta dokładnie godzina zero wyznaczona na 25.03. No to teraz naprawdę musicie się sprężać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.03.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Aga to będzie najpiekniejsza sobota w Twoim życiu...Trzymam kciuki,czekam niecierpliwie na relację http://www.corporategiftshowcase.com/Images/champgne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.03.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Agazegary już odliczają czas,cyk,cyk,cykhttp://img102.imageshack.us/img102/7984/zegary2eq.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.03.2006 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Jest mi bardzo miło czytać takie słowa Cóż reszta domu jest w stanie raczej bardziej budowlanym niż mieszkalnym Ale i tak jest pięknie i_ska panel nie był drogi w promocji w Leroy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.03.2006 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Aga - kuchnia jest śliczna Napisz proszę jaki to kolor i z czego jest zrobiona. Bardzo mi się podoba - SUPER!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.03.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Aga, kuchnia przecudna. Tyle tam miejsca i przestrzeni, dobrze oświetlony blat roboczy. Wszystko idealnie rozplanowane (o ciągu produkcyjnym mówię czyli drodze jedzenia). A te kolory rewelacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.03.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Aga jestem pod wrażeniem kuchni no naprawdę wyglada super napisz koniecznie co jest na ścianie i ile to kosztowało? Tak sobie myślę czym ty kobieto nas jeszcze zaskoczysz? No i jutro ten dzień, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 24.03.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Czekalam..czekałam....aż się doczekałam!!! Kuchnia cudo!!! Dobrze rozplanowana, przestronna, nietuzinkowa!!! No same OCHY I ACHY!!!!A światełka -REWELACJA! W związku z tym że u nas też nie będzie szafek górnych, a blat roboczy znajduje się na całej długości pod oknem,właśnie takie oświetlenie wydaje się najlepszym rozwiązaniem!! Jest stylistycznie leciutkie, dobrze oświetla pomieszczenie, a raczej jego fragmenty i takie nastrojowe!!! I jest bezkolizyjne w pracy i wietrzeniu!!! Przyjmij moje słowa uznania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts