Maluszek 27.03.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Aga, Sławek - przede wszystkim gratulacje z okazji przeprowadzki Życzę Wam samych dobrych chwil w nowym domku :D http://www.kwiaty.vcomp.pl/images/b003.jpg http://www.champagneprat.com/images/bouteille_de_champagne/bouteille_champagne_yveline_prat_ombre.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.03.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 i ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.03.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Aga miej litość,odezwij się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.03.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 I mieszkają Aga SMSa mi przysłała. Pisze że fajnie tylko pełno kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.03.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 I mieszkają Aga SMSa mi przysłała. Pisze że fajnie tylko pełno kurzu Ale superowo z kurzem to ja też bym zamieszkała - byle z WŁASNYM kurzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.03.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Mam nadzieję, ze Aga i Sławek nie wezmą mi tego za złe, że ujawnię tutaj, że wczoraj dostałam smsa, w którym było napisane, że jest im super Ponadto Aga czyniła jakoweś dziwne aluzje w temacie szaleństw i wolnego pokoju na poddaszu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.03.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 I co się dziwić, że nie może do nas trafić??http://img141.imageshack.us/img141/6707/241zi.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.03.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Dzieki wszystkim za mile slowa, jest nam bardzo milo ze pamietacie i czekacie na wiesci, az mi sie leza w oku zakrecila. Pisze ze starego mieszkania przyjechalismy po reszte rzeczy wiec korzystam z okazji. Dzieki Adze i Whisperowi za przekazanie wiesci. Mieszka sie SUPER Wiecej szczegolow we czwartek wtedy internet bedzie w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.03.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Wiecej szczegolow we czwartek wtedy internet bedzie w domku Aguś to czekamy na te szczegóły Ciesze się, ze wszystko ok i że jesteście zadowoleni Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Ja tez gratuluje! No patrzcie, juz w czwartek Internet bedzie miala w domu...Aga, Ty wiesz co robisz...Mieszkasz na wsi ale w miescie...Masz wszystko w jednym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.03.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Mam nadzieję, ze Aga i Sławek nie wezmą mi tego za złe, że ujawnię tutaj, że wczoraj dostałam smsa, w którym było napisane, że jest im super Ponadto Aga czyniła jakoweś dziwne aluzje w temacie szaleństw i wolnego pokoju na poddaszu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.03.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Dzieki wszystkim za mile slowa, jest nam bardzo milo ze pamietacie i czekacie na wiesci, az mi sie leza w oku zakrecila. Pisze ze starego mieszkania przyjechalismy po reszte rzeczy wiec korzystam z okazji. Dzieki Adze i Whisperowi za przekazanie wiesci. Mieszka sie SUPER Wiecej szczegolow we czwartek wtedy internet bedzie w domku czekamy i jeszcze raz wszystkiego naj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.03.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Nadaje z domku,ale czasu mam bardzo mało może jutro uda się coś skrobnąć w dzienniku i pokazać jakieś fotki jeśli chodzi o ściany w kuchni to już pisałam że jest tam blach ryflowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.03.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Nadaje z domku Ale sie to fajnie czyta. Agus czekamy na fotki... Milego zamieszkiwania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Obejrzałam fotki,przeczytałam dziennik i jeszcze raz cieszę się, że mieszkacie już w swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.04.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 No OGROMNE, WIELGACHNE GRATULACJE!!!!!Jejku nawet nie wiesz jak bardzo zazdroszczę Ci, Wam tego ZAMIESZKANIA!!!I nawet te wszystkie "tymczasowe" rozwiązania nie ujmują ,nic a nic frajdzie zamieszkania we WŁASNYM DOMU!! Dla mnie wszysko jest cacy!!! A pora roku , którą wybrakliście na przeprowadzkę , chyba najfajniejsza!!! Z każdym dniem cieplej, jaśniej.....Pozostaje TYLKO SIĘ CIESZYĆ....nIC POZA TYM...TYLKO SAMA, CZYSTA RADOŚĆ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Alfredziu mi też nic nie przeszkadza może brak paneli, ale damy radę Pora roku fajna i miła tylko to co wokół domu trochę przeraża, pod śniegiem nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 02.04.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Aga gratulacje, gratulacje, gratulacje jak ja ci zazdroszczę, już w swoim domku super tam u Was a drzwi od łazienki bardzo powalające Aguś zrób więcej zdjęć z terenu czyli domek z zewnątrz. Aha mam takie małe pytanko jeżeli pamiętasz oczywiście, ile płaciłaś firmie za 1m2 regipsów (chodzi o położenie). Bo u mnie są dają takie ceny, że z nóg powala. Nie wiem czy tyle się rzeczywiście płaci czy naciągają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.04.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Aga, co byś nie napisała o brakach czy niedostatkach,jesteście nareszcie u Siebie i to jest najważniejsze i cieszę się razem z Wami.http://img221.imageshack.us/img221/3792/egg126el.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Dzięki dziewczyny ja też się cieszę i_ska Mąż dzisiaj wraca to go zapytam ja już starciłam głowę do tych cyferek Teren wokół domu zrobię może nawet dzisiaj bo piekne słońce, ale to iście księżycowy krajobraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts