tab 02.04.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 GRATULACJE OGROMNE. Jesteście u siebie i to się liczy. Jeszcze tylko kilka machnięć pędzlem czy innym wałkiem i będzie po prostu 'superancko'. A widoki zza okna tylko do pozazdroszczenia. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopi 02.04.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Witam, Czytam od początku i podziwiam. Przeprowadziłam się 8 marca i mam identyczne drzwi do łazienki... czyżby nowe trendy producenci drzwi powinni się zacząć martwić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Tab dzieki za gratulki Lopi miło mi że czytasz dziennik i że nie tylko u nas są takie innowacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Ale pięknie !!! A kuchnia - super. Mnie się podoba Milk Way z BRW, ale słyszałam, że mają kieską jakość... a czy masz osprzęt Bluma? Sama nie wiem czy wierzyć w te opinie... szczególnie jak widzę Twoją kuchnię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Tak osprzęt jest Bluma Dzisiaj byłam u mamy i zdziwiłam się jak chodzą jej szafki i szuflady a jak moje. Już zapomniałam jak to było , chociaż moje w mieszkaniu nie były takie złe Powiem że ja na jakośc nie narzekam, zobaczymy jak będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.04.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Aga, cieszę się razem z Wami, że juz mieszkacie . Z drzwiami czy bez - nie ważne, ważne że już na swoim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.04.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Z drzwiami czy bez - nie ważne, ważne że już na swoim . I ja tak myślę zawsze myśłałam ściany dach okna i można mieszkac Teraz już mówię jeszcze C.O. woda i swiatło i sie przeprowadzam Chociąż kto wie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.04.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dziewczyny jest Super a reszta to szczegóły które będziemy uzupełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.04.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dziewczyny jest Super a reszta to szczegóły które będziemy uzupełniać I o to chodziło Tak trzymać A szczegóły czy przypadkiem nie tworzą całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.04.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Andrzejka tworzą ale wszytsko z czasem i powolutku Jesteśmy dumni z tego co udało nam się osiągnąć i jeszcze czasami zastanawiamy się czy to się dzieje naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 03.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Andrzejka tworzą ale wszytsko z czasem i powolutku Jesteśmy dumni z tego co udało nam się osiągnąć i jeszcze czasami zastanawiamy się czy to się dzieje naprawdę ja też się tak zastanwiam Kochana Żono, ale gdyby nie Ty to nic by z tego było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.04.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Aga to chyba był największy komplement od mężusia http://img81.imageshack.us/img81/3782/egg163fg.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.04.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Andrzejka tworzą ale wszytsko z czasem i powolutku Jesteśmy dumni z tego co udało nam się osiągnąć i jeszcze czasami zastanawiamy się czy to się dzieje naprawdę ja też się tak zastanwiam Kochana Żono, ale gdyby nie Ty to nic by z tego było Dzięki Kochanie ale to nasze dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.04.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Aga to chyba był największy komplement od mężusia http://img81.imageshack.us/img81/3782/egg163fg.gif Kasiu bardzo miło sie to czyta ale wiemy oboje że to ja jestem od zwariowanych pomysłów mój mąz to taki rozważny człowiek z szaloną zoną Ale widać że wmoim szleństwie jest logika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.04.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Aga logika logiką ale i sposoby na mężusia chyba masz doskonałe bo skuteczne a sądząc po umeblowaniu wspólnego pokoju to mąż zadowolony http://img328.imageshack.us/img328/6153/bunny56ey.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.04.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Kasia mam chociaż on i tak twierdzi że wiem jak nim manipulować a z tego nie korzystam, ale ja wole twarde negocjacje Zawsze mu powtarzam że jakby miał inną żone to już by dawno został w samej koszuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.04.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Aga każda argumentacja jest dobra, jeżeli skuteczna.Ale myślałam o przyjemniejszych argumentach. http://img81.imageshack.us/img81/610/bunny17nj.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.04.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Aga każda argumentacja jest dobra, jeżeli skuteczna.Ale myślałam o przyjemniejszych argumentach. http://img81.imageshack.us/img81/610/bunny17nj.gif Przyjemności zostawiam na deser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.04.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Aga, widze, ze zadowolenie z domku jest. Tak trzymac... Twoja kuchnia bez szaf gornych calkiem dobrze wyglada. A swoja droga to duza ta kuchnia, nie powiem. Fajnie, ze dziwczinki ciesza sie z swoich pokoji. Piesek chyba sie juz polapal o co chodzi, co? Bardzo ma fajnie zrobione swoje miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.04.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 odpowiedz .... brakuje jej w garderobie swiatla lub lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts