Aga J.G 05.04.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Kasztanka światło jest Zeljka wiedziałam że kuchnia będzie taka długa i dlatego zrezygnowałam z górnych szafek ( jak powieszę tam jakieś obrazki zrobi się bardziej przytulnie ). Pies powoli łapie ale echo i przestrzeń nadal są wyzwaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.04.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Kasztanka światło jest Zeljka wiedziałam że kuchnia będzie taka długa i dlatego zrezygnowałam z górnych szafek ( jak powieszę tam jakieś obrazki zrobi się bardziej przytulnie ). Pies powoli łapie ale echo i przestrzeń nadal są wyzwaniem no to czego ? lustra? szafek? ciuchow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.04.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Oczywiście że lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.04.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Zazdroszczę Ci już tego mieszkania w domku. Ja tez mogłabym nawet do tynków się wprowadzać, zresztą tak wprowadzaliśmy się do naszego mieszkania z półrocznym dzieckiem. Mnie betony nie obce, a i wykańczać będzie łatwiej- bo na miejscu. Nie trzeba tracić czasu na dojazdy, przebieranie się itp. Teraz rzeczywiście widać te przestrzenie. Kuchnia super- bez górnych szafek wydaje się baaaaaardzo duża. Drzwi do łazienki wyjątkowo gustowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Bardzo ładny dom, gratuluję Spodobała mi się Wasza dolna łazienka, a szczególnie luksfery jako obudowa prysznica. Fajnie macie...juz mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.04.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 wszystko jest super ale za kuchnie Aga to ci przyznaję medal Moim zdaniem jest cudna Kurcze u mnie chyba nie bardzo bedzie psowała taka blacha tłoczona na sciane Ale moze kawałek nad kuchenką, a jak to się czysci jak np tłuszcz popryska, nie ma problemów Odlotową masz kuchnie, pewnie nie chce się z niej wychodzić co A wsatwianie luksferów to skomplikowane czy tak sobie twoim zdaniem, bo moj mąż kwęka, ze nie wstawi mi a chciałabym icgh kilka dosłownie w ściance łączącej klatkę schodowa z wiatrołapem by nie trzeba było za każdym razem światła zapalać jak sie wejdzie Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.04.2006 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Może lustra? A tak w ogóle, to GRATULACJE! Wiem, że jest Wam fanstastycznie Za kuchnię i ode mnie masz medal - złoty! I za psisko też Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Dziękuje wszystkim za miłe słowa Jak bedzie tak chwalić topęknę z dumy i reszta domku pozostanie w takim stanie Jest mi bardzo bardzo miło. O funcjonalności sprzętów i urządzeń napiszę w dzienniku bo widzę że jest dużo pytań Andrzejka wstawianie luksferów szczególnie w ścianie to nic trudnego trzeba to tylko dobrze zaplanowac i rozmierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Obejrzałem wszystkie Twoje zdjęcia. Musze przyznać, że okolice masz bardzo ładną. A zdjęć wnetrza nie zamieszczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Kze wnętrza też są musisz wejśc do dziennika tam są linki do albumu na yahoo. Tam są najaktualniejsze zdjęc wnętrz jakie zamieściłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Byłem w dzienniku, ale nie klikałem w te linki.. Rzeczywiście! Super zdjęcia. Mam kilka pytań: - czy masz próg przy wyjsciu na taras z salonu? Mi zrobili otwór na 240, a bez poprzeczki to max 220... Tak więc może też taki próg sobie zrobię.. - jaką masz grubośc wylewek tzn. ile cm styropianu i ile wylewki? Widze, że masz podłogówke. Ja też chciałbym, ale u mnie przewidzieli 10cm styro i 5cm jastrychu... - Czemu zdecydowałaś sie na terakotę w salonie? - Nie było lepiej w górnej łazience kupić trójkatna wanne niz ustawiać zwykłą na ukos? - też planuję prysznic we wnece (prysznic z panelem). I jak się sprawuje? Duży próg dałaś przy wejściu do wneki prysznicowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.04.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 O po dluzszej przerwie zajrzalam sobie do dziennika - a tu juz po przeprowadzce! Gratulacje Nooo to teraz trzeba sie za ogrod wziasc nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 zielonooka ogród cóż największe wyzwanie budowlane Dzięki za gratulki kze Mam próg przy drzwiach tarasowych wysokości 14,5 cm teraz na gotowo ( próg jest z kilku powodów po 1 chcieliśmy mieć wszystkie nadproża na tej samej wyskości, po 2 mój mąż uparł się na drzwi tarasowe bez poprzeczki -teraz przy użytkowaniu jakoś strasznie mi ten próg nie przeszkadza wręcz przeciwnie nie wpada tyle śmieci z zewnątrz). Rzeczywiście na całym dole jest podłogówka styropianu jest - 10 cm (3cm miękki + 4 twardy +podłogówka 3cm i na to 7 cm wylewki Tarakota w salonie : 1. ogrzewanie 2 duży pies ( rysowanie, łatwośc sprzątania ). 3 dzieci - biegające z podwórka 3 goście ( nie trzeba ściągać butów - ja nie drzę jak któraś z pań ma szpilki. Już widzę że ten wybór to był strzał w dzesiątkę jak wyleci żar z kominka to poprostu stoicki spokój, no i pies ma niezłe pazurki Wanna cóż trójkątna wyglądała by banalnie a tak jest ciekawie, zyskaliśmy bardzo ciekawą półęczkę, a głównie chodziło o to że wszystkie wanny narożne były jak dla nas za małe ( mój mąż jest dość wysoki a miał już dość trzymania nóg na ścianie, uwielbiamy się kąpać we dwoje ). Próg w prysznicu ma docelową wysokość 9 cm, z panela nie można korzystać w pełni ponieważ nie ma drzwi do kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.04.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Mi tam się wszystko u AGI podoba!!!!! A NAJBARDZIEJ TO ŻE JUŻ SĄ U SIEBIE I TO ŻE LUBIĄ SIĘ KĄPAĆ RAZEM!!!! Aga brawo!!!!! Acha...Córy są fajniste, i Abiś mi się podoba, i kuchnia mi się podoba, i natrysk mi się podoba, wanna mi się podoba i nawet widok za oknem( z każdej strony) mi się podoba!!! Fajnie jest , tam u tej Agi i Jej rodzinki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Alfredziu jakie miłe słowa Bardzo się cieszę że wszystko Ci się podoba bo mi tak różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.04.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Marudzisz.... Spójrz na to całościowo, a nie po szczególach!!! W tych zawsze diabeł siedzi! Ale jakebeśmy się nad duperelami zamartwiali, dzielili włos na ileśtam, to byśmy dalej w jaskiniach siedzieli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Co do ostatnich zdjątek....[/b]A NIE MÓWIŁAM, ŻE GARAŻ SIĘ DO TRZYMANIA W NIM SAMOCHODU, NIE NADAJE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.04.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Piekny ten zachod slonca. To takie macie tam widoki! Nie dziwie sie, ze spieszy Wam sie do domku... Co do garderoby, macie jak w Australii otwarte szafy i polki. To juz tak zostanie czy jeszcze beda jakies drzwi? Pytam bo zawsze kurzy troche, nie. Co do garazu, smialam sie, ze pewnie wszedzie tak jest, ze ten garaz na poczatku robi za magazyn...Ale dobrze, ze jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.04.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Ależ mnie wystraszyłas tym pożarem... Musieliście miec straszne uczucia widząc płomienie i jak było złudzenie palenia się domu... Współczuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.04.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 no koszmar z tym pozarem ......ja bym chyba zawalu dostala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts