tabaluga1 10.04.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 garderoba superaśna. I ile miejsca? Marzę o takiej- z drążkami na wieszaki- gdzie wszystko widać jak na dłoni i nic się nie gniecie- nie cierpię prasowania. Robi to mój mąż. Piękne macie te zachody słońca.... A garaż spełnia swoją funkcję w 100% Pisałam już, że masz piękną kuchnię- i jaką dużą. Marzenie chyba każdej kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Pożar rzeczywiście przyprawił nas o mały zawał serca, jak w tym momencie ktoś kazał by mi wyściąść z samochodu to chyba nie dała bym rady takie miałam mięciutkie nóżki Zeljka garderoba zostanie taka jak jest, myślałam kiedyś o roletach słomkowych z Ikei ale teraz widzę że dla mojej rodziny taki układ garderoby jest najlepszy Naprawdę jestem z niej bardzo zadowolona nareszcie każdy potrafi znaleźć swoje rzeczy. A kurz myslę że jak będą drzwi nie będzie go tak wiele tabaluga1 kuchnia jest bardzo fajna, chociaż moje zapędy kulinarne nie są ambitne i raczej nie lubię gotować, ale nareszcie mam bardzo mało rzeczy na wierzchu Garaż jest Super w końcu w bloku połowę tych maneli miałam w pokojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.04.2006 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie zazdroszczę Ci wrażeń pożarowych - chyba bym dostała zawału serca.Wyobrażam sobie jak się musieliście zestresować. Garderoba jest świetna, a jak wprawisz drzwi, to i kurzyć się nie będzie za bardzo. Teraz masz wszystko jak na dłoni, a roletki trzeba by co chwila podciągać i mogłoby Cię to zacząć męczyć po jakimś czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.04.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Sonika ja te roletki jakoś bym przeżyła ale moja rodzina wybiła mi je skutecznie z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 11.04.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 No - ten garaż to masz jakiś taki bardzo swojski Jakbym do siebie wszedł :D:D (choć musze przyznać że pracuję od jakiegoś czasu żeby to zmienić ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.04.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Rydzu mój mąż też pracuje tylko na razie głową mam nadzieję że jak włączy do tej pracy kończyny będą jakieś efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 A dzisiaj wieczorem odwiedził nas .........lisek. Ugotowałe Abisiowi porcje rosołową i co by sie szybciej wystudziła wystawiłem przed dom na talerzyku. Wykąpałe dziewczynki i czas zabrac sie za kolacje dl synka. Wychodzę i w tej sekundzie mały rudasek taszczy gnata mojego pieska. Na szczęście dla Abrsia wystraszył się i puścił. Piesek miałco zjeść. ejjj no juz nie badzie "tacy" dajcie liskowi tez cos zjesc... tak mi sie przykro zrobilo ze sie ucieszyl z darmowej wyzerki a musiał bidulek oddac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.04.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Abisiowi, wyjadać z miski.... a co na to sam zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Myślę Aga że zainteresowany nie bardzo by się zmartwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.04.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Ale widoki cudne macie takie zachody słońca to tylko oglądac i oglądac by mozna Już lisek wyczół dobre serce nowych mieszkańców domu I Abi może będzie miał kolegę A może ten lis myśłał , ze kury będziecie hodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Abiemu lisek napewno by się spodobał i do zabawy i zjadania zawartości miski Myslę że lisek z 2 byłby zadowolony z 1 chyba mniej Andrzejka Twoje łany zbóż są cudniaste a u mnie widoki są dopiero wieczorem i to tylko w piekną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Staropolskim obyczajem, dużo szynki życze.... z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, więc porzućcie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy http://images1.fotosik.pl/12/9szhplux8fwjq9x2.jpg WESOŁYCH ŚWIĄT w Waszym nowym ,pięknym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Ewciu bardzo dziekuje Te będą jeszcze tradycyjnie wyjazdowe ( rodzinka przywykła ), ale w palnie jest Boże Narodzenie w domku bardzo tradycyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/wielkanoc/wielkanoc104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.04.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Ago i Agusiowa Rodzinko !!!http://img138.imageshack.us/img138/2143/kurczakid7ut.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.04.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Aga, serdeczne życzenia http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/2140_348.ts1144943098578.jpg dla Ciebie i Twoich bliskichbuziakiSonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Wszystkiego dobrego na świętahttp://www.trojmiasto.pl/kartki/wielkanoc/img/pisanki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.04.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://s146072992.onlinehome.us/100lat/kartki/tb/239.gifWESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego, mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajkaw nowym domku Prymulkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.04.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 WESOŁYCH ŚWIĄT http://zyczenia-wielkanocne.ms2006.info/e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts