kasia64 01.05.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 WARTO BYŁO Aga nawet nie wiesz jak pięknie się to czyta.To miód na nasze serducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 WARTO BYŁO Aga nawet nie wiesz jak pięknie się to czyta.To miód na nasze serducha. Cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.05.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 My też,my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 01.05.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Aga jak ja ci zazdroszczę wracasz sobie zmęczona po imprezce do własnego domku i nikt ci tyłka nie zawraca, żaden sąsiad nie wierci, nikt nie wrzeszczy pod oknem. Ale z tego co piszesz to imreza zakończyła się u Ciebie w domku to kolejna zaleta mieszkania w domku. Wiesz co ja się boję, że moi znajomi własnie znajdą sobie azyl u mnie w chacie i żadem weekend nie będzie normalny ale co mi tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Jednym słowem u was sprzątanie i imprezowanie Hajowo wam A dziciakom to chyba nic takich rozrywek nie zapewni jak swoboda na własnym podwórku bez obaw o pobrudzenie sę czy takie tam przyziemne sprawy Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 i_ska fajnie jest poimprezować w domu, całkiem inaczej niż w bloku i towarzysko można się odrodzić Andrzejka dzieci są bardzo zadowolone z tego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Andrzejka dzieci są bardzo zadowolone z tego stanu I o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Andrzejka dzieci są bardzo zadowolone z tego stanu I o to chodziło W końcu to głównie dla nich, a jak miło popatrzyć na roześmiane pysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.05.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Wreszcie nadrobiłam zaległości w Twoim dzienniku i albumie .Śliczmnie u Ciebie i jakie zachody słońca Szczególnie podoba mi się zdjęcie z garażu Rewelacja !!! A dzisiaj wieczorem odwiedził nas .........lisek. Ugotowałe Abisiowi porcje rosołową i co by sie szybciej wystudziła wystawiłem przed dom na talerzyku. Wykąpałe dziewczynki i czas zabrac sie za kolacje dla synka... Moja Julcia opowiadała ostatnio w przedszkolu, że ma braciszka Dina. Ja też tak jak Sławek mówię na niego synuś Co do komina to u nas też wyszły takie maziaje artystyczne na ścianie. Bardzo mnie to wtedy wkurzyło. Też dowiedziałam się, że powinnam mieć wkład tylko, że ani kominkarz ani mój przewspaniały kierownik budowy i architekt w jednej osobie nic takiego mi nie podpowiedzieli Nasz komin też jest z cegły a nad dachem klinkier i nie dość, że takie maziaje wyszły na ścianie to na poddaszu na kominie równierz. Małżek otynkował ten komin na poddaszu i na razie jest spokój. Nic ne wyłazi, co nie znaczy, że nie musimy założyć wkładu. Trzeba będzie to zrobić ale na razie mamy inne wydatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Magi gdyby tobyły tylko mazaje to jeszcze jakoś by przeszło ale u nas wyszły już wykwity na tynku i płycie g-k smrodek jest z tego Dlatego w 1 kolejności zakupów jest wkład Nie za bardzo nasz to cieszy ale pokój jest starszej córki i jakoś nie chcę jej narażać Synuś jest rozpieszczony do granic wytrzymałości MOJEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Synuś jest rozpieszczony do granic wytrzymałości MOJEJ Rozumiem, ze Abi awansował w hierarchii rodzinnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Synuś jest rozpieszczony do granic wytrzymałości MOJEJ Rozumiem, ze Abi awansował w hierarchii rodzinnej Próbuję panować nad sytuacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.05.2006 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 I coś Ci nie wychodzi? Tak to jest kurka z tymi psiakami... Buziak w nos dla Abisia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.05.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Aniu na szczęście łóżko jest jeszcze moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.05.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Synuś jest rozpieszczony do granic wytrzymałości MOJEJ Rozumiem, ze Abi awansował w hierarchii rodzinnej Próbuję panować nad sytuacją Próbujesz czy ci taksię wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.05.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Andrzejka próbuje ale czasami jest ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 04.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 nadrobiłem zaległości fotki są SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.05.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 nadrobiłem zaległości fotki są SUPER Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.05.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Aga, a kiedy będą te nowe fotki, bo jakoś tak się stęskniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Będą będą jeszcze trochę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts