adaman 07.05.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Gratulki Aga, wreszcie na swoim Super domek ! Podoba mi się kolorystyka - podobne kolorki będą u mnie w domku ( kiedyś...) Popatrzyłam i znów wrócił temat wanny ustawionej pod oknem, coby wieczorkiem w gwiazdy móc popatrzeć...... Tylko , że u nas przy takiej chmarze jeden prysznic, to za mało. Dlatego wanna została zaplanowana tak, żeby można było awaryjnie wykorzystać ją jako brodzik No ale te gwiazdyyy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 U nas wanna często służy jako brodzik ale rodzinka po mieszkaniu w bloku ma wprawę Z dolnej łazienki mało kto korzysta, najczęściej mój mąz po bieganiu Bardzo się ciesze że podoba Ci się nasz domek choć jeszcze daleko mu do ideału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 07.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 fotki jak zwykle super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 fotki jak zwykle super dzięki, będę powoli nadrabiać zaległości fotograficzne ale w aparacie nadal fotki weselne i dlatego nie za duzo się mieści Mam nadzieję że jutro będą postępy w tej sparwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Aga halogenki zajefajne A deserek - Delicje - proszę potarmosić Abisia w naszym imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Ale przystojniaczek z tego Abisia!!!!! Pomysł z tymi halogenami przy schodach bardzo trafiony. ps. u nas już trawka rośnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.05.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Abi, a raczej Pan Abi strasznie arystokratycznie wygląda Widać ze nie byle co mu w żyłach płynie To naprawde wytworny psiak , nie dziwię sie że jesteście nim oczarowani Aga mam poytanie odnośnie poręczy przyschodach Jak to jest przymocowane Super a dzieciaki bezpiecznie chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.05.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Abisia, Abisia..., a ja myslalam, ze ten deser to o meza chodzilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.05.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Ago,wszystkiego najlepszego z okazji Twojego Święta.http://img266.imageshack.us/img266/2535/59955p9846081zq.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Andrzejka poręcz jest do stopni Jak chcesz mogę na priva wysłać dokładne fotki, tylko napisz co konkretnie Cie interesuje Dziewczyny dzięki za podziw dla naszego psiura, byłby szczęśliwy gdyby na zywo go tak wszyscy wytarmosili A arystokrata przygotowuje się do wystawy w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Ago,wszystkiego najlepszego z okazji Twojego Święta. http://img266.imageshack.us/img266/2535/59955p9846081zq.gif O czymś zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.05.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 W wiadomościach usłyszałam o święcie pielęgniarek i położnych Wydawało mi się że pracujesz jako pielęgniarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 W wiadomościach usłyszałam o święcie pielęgniarek i położnych Wydawało mi się że pracujesz jako pielęgniarka. Oczywiście ze jesem piguła dobrze pamietasz, tylko jakos Swieto mało czczone. Dzieki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.05.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Andrzejka poręcz jest do stopni Jak chcesz mogę na priva wysłać dokładne fotki, tylko napisz co konkretnie Cie interesuje A arystokrata przygotowuje się do wystawy w niedzielę Interesuje mnie sposób przymocowania i czym to jest zamocowane gólnie wszystko I bardzo prosz eo fotki jak możesz Za Arystokratę trzymam kciukasy choc on chyba i bez nich świetnie radzi ale trzymam I ja sie dołaczam do życzeń Ale ja życze byście nie musiały więcej strajkowac i zarabiały tyle ile się wam nalezy bo co jak co ale ratowanie życia ludzi moim zdaniem nie ma ceny i ci co mają taką pracę powinni za to otrzymywac nalezne im pieniądze a nie marny grosz Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Andrzejka poręcz jest do stopni Jak chcesz mogę na priva wysłać dokładne fotki, tylko napisz co konkretnie Cie interesuje A arystokrata przygotowuje się do wystawy w niedzielę Interesuje mnie sposób przymocowania i czym to jest zamocowane gólnie wszystko I bardzo prosz eo fotki jak możesz Za Arystokratę trzymam kciukasy choc on chyba i bez nich świetnie radzi ale trzymam I ja sie dołaczam do życzeń Ale ja życze byście nie musiały więcej strajkowac i zarabiały tyle ile się wam nalezy bo co jak co ale ratowanie życia ludzi moim zdaniem nie ma ceny i ci co mają taką pracę powinni za to otrzymywac nalezne im pieniądze a nie marny grosz Pozdrówka Andrzejka dzieki za życzonka,może kiedyś Twoje słowa się sprawdzą Mocowane są śrubami zaraz obfotografuje i wyślę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Aga, jak fajnie Wasz domek wyglada tak z bliska. Porzadki widac, a widoki tez i sa piekne. Ten komin mnie martwi, bo u nas tak samo zrobiony a nie ma wkladu...Jedyna nadzieja w tym, ze u nas kominek ma byc na - Swieta - czytaj - od czasu do czasu... A pies Wasz taki duzy juz jest i jak juz wczesniej pisali, widac ze arystokrata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.05.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Aga widzę że garaż jest niezbędny w pierwszej fazie mieszkania jak jeszcze nie wszytko ma swoje mijsce Macie tam trochę skarbów Te zacieki od komina faktycznie nieciekawie wyglądają, wydawało mi sie wcześniej że to bardziej takie plamki Ale prymule wasze super wyglądaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.05.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Dziewczyny dzieki za miłe słowa W garażu są skarby mojego męża które kiedyś zalegały popokojach teraz mają swoje miejsce nareszcie ( przedstwiciel handlowy ma dużo skarbów ) z tego powodu garaż jest duży Były plamki dobrze Ci się wydawało teraz jest odbity tynk i dlatego zacieki są większe ( odkuliśmu wszystko aż zostały białe tynki, cegłe będziemy jeszcze szorować ale teraz się wietrzy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.05.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 W garażu są skarby mojego męża które kiedyś zalegały popokojach teraz mają swoje miejsce nareszcie ( przedstwiciel handlowy ma dużo skarbów ) z tego powodu garaż jest duży I na szczęscie nie musi tego trzmac w pokojach już A ma on tych skarbów Aga dzięki raz jeszcze za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.05.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Widzę porządki na całego i pięknieje wokół. Niezazdroszczę Ci jednego... siania trawy . Ciężko to wspominam ale frajda niebylejaka a jak zaczyna kiełkować to dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts