Anna Wiśniewska 06.01.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Pozwól Aguś, że z wielką przyjemnością założę komentarze do Twojego dziennika. Oby pióro i łopata były Ci lekkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.01.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Eee, to już maj (po czesku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.01.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Przetarg zakończony teraz proszę pisać, pisać, pisać...a my będziemy czytać, czytać, czytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Dziękuje Wam za życzenia. Obiecuję że będę pisać i nawet będą obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.01.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 O! Obrazki!!! Fajowo! Czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.01.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 No Aga, wreszcie Gratuluje z okazji przyznania kredytu! (wygląda na to, że obie będziemy w ten weekend pić ). Agula, życzę Wam bezproblemowej budowy, żeby z mistrzem pracowało się Wam tak dobrze jak nam, żebyście natrafiali na same promocje, trzymam kciuki i czekam na ciąg dalszy dziennika. Trzymajcie się cieplutko pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Aguś pijemy już dzisiaj Jeszcze raz dziękuje Wszystkim za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.01.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Sądząc po tych cyferkach obok to przygotowanie masz gruntowne Dużo słońca, mało deszczy, solidnych ekip, krótkich terminów no i .. ..furę zdjęć i opisów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.01.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Gratuluję i czekam na ciąg dalszy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.01.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Aguś pijemy już dzisiaj Jeszcze raz dziękuje Wszystkim za życzenia. To ino porządnie Ja muszę poczekać niestety do soboty. Obiecuję, że i za Was wypijemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Jeszcze raz dziekuje Wszystkim za miłe słowa Nurni czy mam przygotowanie to się dopiero okaże, ale mam nadzieję że przebywanie na Forum pomoże mi w tym budowlanym trudzie AgnesK napisała To ino porządnie Ja muszę poczekać niestety do soboty. Obiecuję, że i za Was wypijemy. Porządnei to się nie da bo jutro do pracy, My też nie zapomnieliśmy o Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.01.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Nurni czy mam przygotowanie to się dopiero okaże, ale mam nadzieję że przebywanie na Forum pomoże mi w tym budowlanym trudzie Pomoże, pomoże, ... a i z "doła" czasami wyciągnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Pomoże, pomoże, ... a i z "doła" czasami wyciągnie Nurni wiem wiem i liczę na to, nawet nie wiesz jak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.01.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Aga J.G. bardzo sie ciesze ,ze znalazłas swoje miejsce na ziemi i ... w dzienniku ...nareszcie bedzie Cie można znaleźć w jednym miejscu - musisz przyznac ,że bylaś " bezdomna " No to teraz sie zacznie ....a potem ...dopiero sie zacznie ..... buziaki i za pioro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 07.01.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Aga gratuluję, prymulki w końcu doczekały się swojego miejsca w tym zacnym DZ.B. Ale mam nadzieję, że do działu "Projekty" tez będziesz miała trochę czasu aby zajrzeć? Pozdrawiam i jeszcze raz gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.01.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Aga, tylko nie przepijcie od razu całego kredytu. Fajnie będzie poczytać, jak to się u was wszystko odbywało, jak dojrzewaliście do budowania. Może jednak zaczniecie budować już w styczniu? Ma być wszak 20 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 07.01.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Dzieki Wszystkim za gratulacje i życzenia. Tomek przepić wszytkiego nie przepijemy bo od czego jest dyrektor finansowy czyli ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.01.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Rozmumiem, że Ty jesteś dyrektor finansowy, a Aga to prezes zarządu, dyrektor generalny. Powodzenia w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.01.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Rozmumiem, że Ty jesteś dyrektor finansowy, a Aga to prezes zarządu, dyrektor generalny. Powodzenia w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.01.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Tomek dokładnie tak jak piszesz Ewa nie taka znowu bezdomna to nasze mieszkanko chociaż ciasne ale pierwsze swoje i zawsze będzie mialo miejsce w moim sercu. Ale teraz to będzie DOM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts