Andrzej - Chrząstawa 06.01.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Proponuje podzielic sie wiedzą co teraz warto kupić, biorąc pod uwagę sezonowe wahania cen.Z tego co sie dowiedziałem to jeszcze w dobrej cenie jest styropian a ma niedługo drożeć.Co jeszcze Wam przychodzi do głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 06.01.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Przepraszam Andrzeju, że nie na temat ale... teraz jest dobra cena na wódkę. Załapałem kompletnego doła i tylko jedno mi w głowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 06.01.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 okna, ale coraz częściej słyszę iż nie ma takich upustów jak kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 06.01.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Od kiedy styropian ma podrożeć tak mniej więcej bo muszę go troszke kupić na elewacje, a nie nie chcę by go zjadły myszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 06.01.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Witam. Styropian już podrożał a teraz tanieje. W tamtym roku pytałem o cenę i było 175 zł i mówili mi że mają tylko 15 m3 i namawiali żebym brał bo następna dostawa będzie 190 zł a dzisiaj widzę że kosztuje 116 zł i chyba sobie kupię teraz ))) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.01.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 okna, ale coraz częściej słyszę iż nie ma takich upustów jak kiedyś to se ne vrati Panie Holik bylo minelo chyba, ze z garazu kupic chcesz - jesli jestes z Wawy lub okolic - namiar moge Ci dac ale za jakosc i gwarancje nie recze Bynajmniej nie mowie o swoim garazu - spoko - produkcji przy takiej zapasci rynku nie planuje - samobojca nie jestem. I tak ledwo dycham dzieki takiej jednej firmie co ma za nic platnosci za wykonana robote bede natomiest mial kilka roznych okien z bledow inwestycyjnych (rezygnacje klientow, zmiany lokatorskie - po prostu najwyzszy czas zrobic remanent w magazynie - po naprawde atrakcyjnych cenach ale bez dostawy na miejsce - odbior samodzielny. Sa dwie sztuki Roplasto 6001 1465/1435 RU + R ze stopniowaniem uchylu na winkhausie -niesymetryczne - waskie z lewej strony po 300 sztuka plus VAT - to juz wiem teraz, ze mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
horsenet 07.01.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Styropian i KG lecą na łeb i na szyję, ale kiedy się to zmieni nie wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 piszcie co jest tanie mnei tez to interesujei jesli mozecie to opiszcie czemu to jest tanie i czemu tanieje ( jest to bardzo ciekawe zjawisko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.01.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 OKNADlaczego tanieja zima?Proste - martwy sezon, wrecz sezon ogorkkowy co nawet po postach w watku o oknach widac, maly ruch tym samym maly obrot i by utrzymac sie przy zyciu firmy musza zejsc z cen by choc na koszty miec pokrycie ale.... zeszly rok byl tragiczny malo tego od kilku lat z roznych powodow spada obrot w tej branzy (liczac go na producenta), spadek jest ogromny bo np. w zeszlym roku okuciowcy sprzedali raptem 30% tego co w 2003 (to daje do myslenia) - i sadze, ze w tym roku juz takich okazji jak kiedys nie bedzie - chyba, ze znajda sie dealerzy, ktorzy wiedzac o tym, ze teraz kupuje sie okna by montowac je wiosna czy nawet pozniej - nabiora zamowien a dokladniej zaliczek i po prostu z nimi znikna - tego nikt nie jest w stanie przewidziec ale to niebezpieczenstwo naprawde jest realne. Stad juz w warszawie pojawiaja sie ulotki z cenami jakby z sufitu - oby nikt z was nabity w butelke nie zostal i kasy nie stracilPodobna obserwacje mam jesli chodzi o co poniektorych producentow - przestroga dla dealerow - by tez nie dali sie wykiwac wplacajac zaliczki z dlugim terminem realizacji gdyz moga bez okien pozostac i co wtedy powiedza klientowi? Ze producent zwinal interes? A co to go obchodzi!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 no a co z takim na to styropianem, ktos powiedzial ze kosztuje 116 PLNgdzie taka cena? a ja wyglada sprawa silikatow?chce kupic ale nei wiem, czekac, czy kupowac?zaczynam na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 07.01.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 no a co z takim na to styropianem, ktos powiedzial ze kosztuje 116 PLN gdzie taka cena? a ja wyglada sprawa silikatow? chce kupic ale nei wiem, czekac, czy kupowac? zaczynam na wiosne Leonku kochany, jaka wiosna ? A gdzie zima ? Ja zaczynam za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
horsenet 07.01.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Silikaty stoją w miejscu... Silka wprowadziła nawet nowy, ciekawy model, ale podobno na razie są problemy - jak to z nowościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav 07.01.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Dolar jest tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Dolar jest tani. i jaki jest tego efekt? co bedzie jak zdrozeje? chetnie sie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav 07.01.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Efektów jest mnóstwo. Od globalnych do indywidualnych. Ale trywializując opłaca się coś za dolary kupować, nie opłaca się sprzedawać... Dlatego importerzy się a eksporterzy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beno11 07.01.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Dlatego importerzy się a eksporterzy ... exporterom to wspolczuje ale importerzy ze wzgledu na kurs $ by mogli tez i ceny opuscic a nie cenniki u nich po kursie $ z sierpnia czy lipca z cen nie zmieniaja liczac ze teraz sie oblowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Beno opuscic, nie opuszcza!!!!!!! Ale niech tylko zlotowka zacznie sie oslabiac - od razu zaczna podnosic ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beno11 07.01.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 he he ale popatrz co sie dzieje na granicy ludzie hurtowo sciagaja teraz piece co, telewizory ,sprzet agd i dobrze robia bo nawet jak zlotowka byla slaba to sie oplacalo z unii sprowadzac a teraz to juz nie ma dyskusji na ten temat bo np cena piec co+zasobnik kupisz za polowe polskiej ceny i to juz ok 1 km od granicy polskiej wiec niemcy zacieraja rece a nasi niech lape liza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 kurcze jesli ceny sa faktycznie w niemczech takie dobre to chyba tez zaczne wozic... mieszkam tu to przynajmniej cos na tym zyskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 07.01.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 mam nadzieję że powoli wszystko stanieje - w końcu kończą się ulgi wszelkiego rodzaju - i nikt nie będzie na gwałt kupować - może handlowcom w końcu otworzą się oczy bo niestety ale ceny to niektórzy mają z kosmosu- najlepiej widać to po upustach jakie są w stanie dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts