Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ciepły montaż drzwi garażowych

Recommended Posts

Jeśli chodzi o drzwi zewnętrzne, a nie bramę:

jest kilka sposobów, przy czym wydłubywanie pianki jest najmniej sensownym.

Większość folii ma możliwość naklejania na czoło ramy. Powinno się udać ją przykleić kilka mm na ościeżnicę.

Ale masa uszczelniająca wydaje się najsensowniejsza.

• 3 weeks później...

Garaż nie jest klimatyzowany. Jeśli twoim celem jest ogrzanie sypialni, dlaczego miałbyś to rozwiązać, ogrzewając garaż? Więc jeśli twoja, powiedzmy, sypialnia 12x12 jest zimna, planujesz ogrzać garaż o wymiarach mniej więcej 12x22, aby pośrednio pomógł ogrzać inny pokój? To w ogóle nie ma sensu 10.0.0.0.1 192.168.1.254 .

Skieruj swoje wysiłki na lepsze ogrzewanie pomieszczenia. Wszystkie domy mają zimne obszary i trzeba sobie z nimi radzić. Sypialnia mojej córki jest nad garażem, a zimą mamy tam tylko promiennik ciepła. Działa świetnie!

Edytowane przez oliver11

Garaż nie jest klimatyzowany. Jeśli twoim celem jest ogrzanie sypialni, dlaczego miałbyś to rozwiązać, ogrzewając garaż? Więc jeśli twoja, powiedzmy, sypialnia 12x12 jest zimna, planujesz ogrzać garaż o wymiarach mniej więcej 12x22, aby pośrednio pomógł ogrzać inny pokój? To w ogóle nie ma sensu.

Skieruj swoje wysiłki na lepsze ogrzewanie pomieszczenia. Wszystkie domy mają zimne obszary i trzeba sobie z nimi radzić. Sypialnia mojej córki jest nad garażem, a zimą mamy tam tylko promiennik ciepła. Działa świetnie!

Brzmi trochę jak post bota :D

I ostatnie zdanie - jak reklama określonego rozwiązania. Na wszelki wypadek zacytowałem jakbyś chciał "edytować" byśmy widzieli zmienioną treść..