maciej12312 16.05.2023 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2023 Witam. Znowu pytanie o jętki Niedlugo planuje zrobic podloge na stryszku z desek. Znajomi podopowiadają mi żebym podmurował działówki do jętek (ok 35cm) w celu podparcia i tym samym usztywnienia przyszłej podłogi. Hm w sumie troche racji może i mają bo jętki 5m długości i też sie boję zeby w przyszlosci sufit z regipsów nie pękał, a z drugiej strony mam obawy żeby działówki mi nie pękały jak już podmuruję. Generalnie plan jest taki żeby podmurować pustaka a w pozostałą szparę wsadzić XPSa żeby nie murować na sztywno. Jak Wy macie to rozwiązane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 25.05.2023 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 Znajomi mają uprawnienia do projektowania? Wiem że nie. Dlatego doradzają głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.05.2023 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 Podłogę na jętkach możesz zrobić bez podparcia jętek.Po co chcesz robić podłogę na jętkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts