Cris131 18.05.2023 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2023 Witam.Jak w temacie...czy ktoś kryje dach blachodachówka ? Czy naprawdę jest to materiał dla "biedniejszych" ? A jeżeli nie to czy blachodachówka ma jakieś zalety i jakie firmy polecacie ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uchimaru8 20.09.2023 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2023 (edytowane) najdziwniejsza rzecz, mam metalowy dach i w 50% przypadków jest w porządku, ale jeśli pada wystarczająco dużo, aby zmoczyć zewnętrzną część domu, mój telefon nie działa. dziękuję, że pozwoliłaś mi zrozumieć, że to nie zaczyna się i nie kończy na „szaleję” Speed Test https://vidmate.bid/ Edytowane 25 Września 2023 przez uchimaru8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts