Gość M@riusz_Radom 06.01.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 są tu ludzie którzy lubią "pogiercować" w wolnym czasie czy raczej budowa tak Was pochłonęła, że zarzuciliście granie Ja tam sobie cały czas pogrywam Razem z kolegami tworzymy też mały portalik o grach i sprzęcie PC - http://www.grypc.com - jeśli ktoś ma ochotę zajrzeć - zapraszam A teraz napiszcie proszę jakie gry wywarły na Was niezapomniane wrażenie Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.01.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 no cóż generalnie nie mam czasu na nic, na komputer tym bardziej, ale jak już się dorwę to tylko HEROES sama nie wiem czy III czy IV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.01.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Klasyk Przeszedłem wszystkie 4 części wraz ze wszsytkimi dodatkami A już w Heroes 2 to zagrywałem po nocach nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.01.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Przez IV zawalałam studia. Ale skończyłam, więc chyba nie było tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 07.01.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Pewnie że tak, zresztą dla tej serii można wiele poświęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 24.01.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 mnie jakos nigdy do gierek specjalnie nie pociagalo, czasami, ale to naprawde czasami ( tak raz w miesiacu) sie zabawie w delta force, czy pojezdrze NFS, ale to tylko dla relaksu odreagowania , a jeszce rzadziej to windowsoski pasjansik, czy saper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.01.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Flight Simulator, najlepiej online, bo to fajnie mieć człowieka gadającego po drugiej stronie - zwiększony realizm. Battlefield 1942. Najlepiej offline, bo kiedy ma się ludzi po drugiej stronie to realizm jest zbyt wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 25.01.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Ja ciepło wspominam gry DOS-owe. Może dlatego, że człek był wtedy młodszy. Civilisation - godzinami w to tłukłem. Teraz za mało gier ma pomysł a za dużo skupiają się na grafice. Ewenementami jest Warcraft i Starcraft. A tak by the waj, co zrobić, żeby gra dosowa zaskoczyła mi na PC? Wrzeszczy, że za mało pamięci. Może ktoś podać zapis w configu i autexecu, żeby wybrać tryb dos z tym ustawieniem pamięci? I żeby mysza chodziłą. Po latach zapomniałem komend w dosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zzZZzz 25.01.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 21.09.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Witam Ja podobnie jak Funia tylko HEROES od początku jego istnienia , czy to uzależznienie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scarab 21.09.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 a moze tak online? zapraszam do grania w Torn City (gra jest darmowa!) ...troche przemocy nie zaszkodzi duzo czasu nie zabiera jezeli ktos by chcial pograc, prosze sie rejestrowac z podanego linka (dostane za to punkt - w zamian oferuje pomoc w grze): http://www.torncity.com/register.php?XID=115006 zapraszam i zycze zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 21.09.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 moje klasyki to: Wolfenstein 3 d- jeszcze w technikum na salce komp. Doom 1&2 - przeszedłem z kilkanaście razy Heretic Hexen Heroes of MM - najlepsza wg mnie to cz.3 Quake - wszystkie części + dodatki, solo i multiplayer - oj grzało się, grzało Colin McRae rally - cz2 (najlepsza), 3 i 4 Red Alert - cz 1 i 2 - wg mnie najlepsza strategia!!! Warcraft 2 Diablo 1 & 2 Rally Championship`99 - przeżyłem szok - oryginalne odcinki z angielskich rajdów (jeden 40-minutowy i w nocy) i niesamowicie czuły na uszkodzenia wóz. a ostatnio grywam: Richard Burns Rally - najtrudniejsza gra w jaką grałem, prawie prawdziwy symulator samochodu rajdowego!!! Kilkukrotnie rzucałem ją w kąt i zaczynałem na trening na nowo. Mimo że uważam się za weterana i mistrza Colina, tutaj wszystkiego musiałem się uczyc od podstaw. Teraz uważam RBR za jedyną słuszną grę dla fanów rajdów. Sacred - hack `n slash w stylu diablo niestety czasu coraz mniej, ale z tego już nie wyrosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 21.09.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Alien Breed 3DAlien Breed 3D Killing GroundsPerihelion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 21.09.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 nie pamiętam tytułu ale ostatnio grałem w gre ze 3 lata temu, taka strategia, shoguni, walki, taktyka, fajna gierka prowadziło się walki, potrafiłem siedzieć do całą noc do rana. Przez ostatnie 3 lata już nie gram, ale deskopa zamieniłem mam laptopa i svga jest kiepskie . Chyba wyrosłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 21.09.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 A ja grałem namietnie tylko w jedną gre - Warcraft 2. Wcześniej były krótko Setlersi (nie licze sporadycznie grywanych gierek na atari czy commodore w czasach wczesnej młodości, czy tez gier typu pasjans). Pewnego razu grałem dwie doby non stop (było to w czasach studenckich). Stwierdziłem, że za bardzo mnie to wciaga, a że nie miałem wtedy na to czasu, więc dałem sobie z tym spokój. Nie gram od ok. 8 lat i wiem, ze nie bede nigdy grał. Już mnie to nie pociąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.10.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Najlepszą grą z jaką miałam do czynienia (hereos niestety nie znam) był Commandos i wszystkie jego części (men of courage), niestety teraz czas i moja dzidzia mi na to nie pozwala, ale jak pójdzie za rok do przedszkola to pewnie sobie odświeże. Mogłam spędzać godziny, a jak byłam zła i chciałam sie odprężyć to Jazz jackrabbit nie miał sobie równych - do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.11.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 oj - było tych gierek przez ostatnie naście lat... szał amigi, atari, commodore, cpc 464, meritum - cały przekrój 8bitowców. Normalnie łezka w oku się zakręciła. później dobijanie playstation 1, groźba rozwodu , teraz blaszak pc, coraz większe wymagania sprżetowe, podwójna groźba rozwodu hihi - technologia nas wykończy... apropo...gierki mi już nie wydalają - ciekawe co żona powie na zmianę procesora i ramu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morpheus56 22.11.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 co do gier to pewnie zabrakło by miejscabym opisał wszystkie:) Ale najlepsze według mnie oczywiście to: DOOM 3 wraz z dodakiem Battlefield 2 PL Empie Earth II Earth 2160 Super polecam fanom strategii Sacred wraz z dodatkami pierwsza klasa jeśli chodzi o cRPG i jeszcze wiele innych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morpheus56 22.11.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 a wlasnie bym zapomniał najlepszy FPP roku Call of Duty II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 22.11.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 a wlasnie bym zapomniał najlepszy FPP roku Call of Duty II Czekam na gierkę i czas żeby zagrać. Nawet sobie Winzgroze na ten czas zainstaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts