morpheus56 23.11.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 oli_oli jeszcze czekasz na te gierkę ? przecie już na torrencie dawno jest tylko se sciągnąć jedyny minus tej gry to czas jej przejścia 9 godzin na normalnym poziomie trudności to zdecydowanie za szybko na weteranie to myslę że najwyżej 20 godzin i to tylko dla tego że dwa strzały i człek leży eh zaproste te gry robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 23.11.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 oli_oli jeszcze czekasz na te gierkę ? przecie już na torrencie dawno jest tylko se sciągnąć Wiem moi uczniowie już dawno w nią grają Nie należę do osób, które sciągają nielegale uzywam linuksa i wszystkie progsy i gry mam legal i zazwyczaj darmo. Dla tej gry zainstaluje wingrozę i poczekam, aż ktoś mi udostępni gierkęi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.11.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Diablo I i II ze wszystkimi dodatkami oraz Battle Netem Neverwinter Nights Warcraft po sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 25.11.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Sacred wraz z dodatkami pierwsza klasa jeśli chodzi o cRPG Przeszedłeś Sacred z dodatkami? Niezły jesteś Ja się zaciąłem przy akcie gdzie trzeba zdobyć 4 klucze od 4ech smoków - nie mam nerw A grałeś już w Dungeon Siege2? A quake 4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 08.04.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Też mam manię gierek, no może teraz już nie tak jak kiedyś ale sentyment pozostał. Teraz z ubolewaniem obserwuję jak synek zapodaje na play'u 2, a żona twierdzi, że po tatusiu to ma he he... Pamiętam maratony po kilkadziesiąt godzin, aż człowiek tracił kontakt z reality... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 08.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 są tu ludzie którzy lubią "pogiercować" w wolnym czasie czy raczej budowa tak Was pochłonęła, że zarzuciliście granie Ja tam sobie cały czas pogrywam Razem z kolegami tworzymy też mały portalik o grach i sprzęcie PC - http://www.grypc.com - jeśli ktoś ma ochotę zajrzeć - zapraszam A teraz napiszcie proszę jakie gry wywarły na Was niezapomniane wrażenie Mariusz Czee.. na PST 2 jest jakiś portal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 09.04.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Gralem troche w Empire Earth i Unreal Tournament. Najwieksza przyjemnosc w sieci.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brams 15.04.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Kiedyś "Warcraft 2" i "Silent Hill", teraz brak czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 kolega zrobil mi prezent kupił orginalne Diablo z dodatkami od niedawna katuje po nocach w sieci babcia która czasem z nami mieszka mówi ze w nocy strasznie przeklinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorath 15.04.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Dla tych, co sezon na gierki mieli 10 lat temu i wiecej (to tak, jak ja), proponuje, zeby sie rozgladneli za 'klasykami z tamtych lat' i wczesniejszymi na tym forum (jest tez wersja po polsku) http://www.abandonia.com. Jak przegladam, to mi sie dawne czasy przypominaja... Warlords 2 (THE BEST, ktos gral i pamieta te twarz mowiaca 'Greetings Warlord!!!'? ), Alone in The Dark, Wings Of Fury, Another World, Dune 2, ... i setki innych. Wiekszosc z tych gier juz nie jest sprzedawana i wspierana, wiec z tej strony mozna je sciagac za darmo (wszelkie emulatory DOSa na XP, cheaty, manuale sa dostepne). Te za pieniadze niestety mozna sobie tylko poczytac, albo .... Wesolych Swiat, te wspominki moga wciagnac... Gorath Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Dune 2 pierwsza strategia, ksiazka super film super (Sting i MacCalahan-z TwinPeaks) gierka super muzyka odlot a another world to tez bylo cos - wektorówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 06.09.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ja gram do tej pory i można powiedzieć że regularnie obecnie bf2 online oczywiście "dzieciaki idą spać a tata idzie grać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 07.09.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 heh, teraz jakoś nie gram wiele, ale moje klasyki to the best of: Warcraft I i Warcraft II, trójka już mniej Doom II NFS I (tak, tak ta cyfra to nie pomyłka, jak to dawno było) Midtown Madnes II Niestety z nowości nie jestem na bieżąco, nie wiem w co się teraz gra. A tak już daaaawno dawno to Giana Sisters, River Raid II, pit stop II i wiele wiele innych - kto zgadnie na jakiej to było "platformie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
colld 18.09.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 icewind dale 2 i seria baldur's gate... mniam. i inne podobne w 2d, jakoś nie mogę się przekonać do 3d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 03.10.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Call of Duty 2 przede wszystkim w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 08.10.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 polecam Guild Wars.. jak dla mnie 8 miesięcy=ponad 600 godzin gry.. Rodzina dalej ze mną rozmawia;) aktualnie - nie gram (w GW oczywiście, kupiłem dzieciom PS 2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzynio 29.12.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 LINEAGE 2- online , superowska gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.12.2006 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Lionheart od 3 dni jest naprawde ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 14.01.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 A ja bardzo lubię Kangurka Kao I , Lego wyścgi I. Widoczki ładne, gra nieskomplikowana. Syn: FIFA kolejne edycje i bardzo poszukuje gry o siatkówce. Jakby ktoś miał jakieś namiary to proszę podajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 17.01.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Oczywiście icewind dale 2 i seria baldur's gate i tym podobne, ale gothic 1,2 to jest dopiero coś niezłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts