Arczi1980 21.05.2023 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2023 Witam, mam pytanie odnośnie połączenia ściana sufit czy lepiej zastosować połączenie ślizgowe czy taśmę tuff tape. Sufit będzie robiony do Q2 na ścianach tynk gipsowy może będą gładzie. Sufit płytowany podwójnie. Jeżeli mam zrobione fartuchy z folii pod ud to wywijam je pod gk i łącze taśma? Bo widziałem gdzieś foto że folia wisiała przy ścianie i była docinania. Co zastosować do łączenia kg ? Uniflot i flizelina będzie ok ? Czy coś innego. A i czym docinac puszki ocynkowane z wentylacją mechanicznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinza3 15.06.2023 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 (edytowane) 5 000 $ brzmi trochę drogo, możliwe, że po prostu dają ci ogromną wycenę, ponieważ nie chcą tego robić. Płyty gipsowo-kartonowe sufitu i sprawienie, by wyglądał świetnie, nie jest zabawnym występem. (Lub zlecają to komuś innemu i muszą wziąć swoją część.) https://omegle.onl/ vshare Poszedłbym z wykonawcą, z którym miałeś najlepsze interakcje. Nauczyłem się, że mój instynkt dotyczący zaufania i dobrego związku jest lepszym wskaźnikiem niż cytat. Edytowane 16 Czerwca 2023 przez kinza3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts