jacogi 22.05.2023 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Witam, w moim rekuperatorze kineticku mam w przewodzie podłączeniowym cztery kable, żółty i niebieski wiadomo jak podłączyć, natomast jest też czarny Ls i brązowy L. Który z nich podłączyć do fazy..i po co są aż 2 kable do fazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PLC_00 22.05.2023 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Podłączasz L,N,PE standardowo LS to wejście 230v i możesz wykorzystać do : "Przełącznik światła (LS) można wykorzystać do zwiększenia przepływu powietrza w momencie włączeniaświatła, np. w łazience lub w kuchni. " W parametrach możesz ustawić czas zwiększenia przepływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacogi 23.05.2023 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 OK, ale jak podłączyć, ja myślałem o zamontowaniu zwykłej wtyczki do gniazdka...czy jednak połączć kabel z kablem przy pomocy kostki ewentualnie złączki wago? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts