mac.mar 22.05.2023 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 (edytowane) Witam wszystkich, odbrałem mieszkanie w bloku w którym jak rozumiem jest wentylacja mechaniczna. Wszędzie (prawie) zamontowane są kratki Harmann MILA A+ w kolorze białym. W łazience mam ciemną glazurę i chciałbym wymienić kratkę na ciemny kolor? Rozumiem że obecna kratka ma jakieś specjalne funkcje. Jakie są możliwe zamienniki ponieważ nie widzę wyżej wynienionej w innych kolorach? W mieszkaniu mam jeszcze jeden otwór wentylacyjny do okapu w kuchni który nie został wykorzystany (płyta indukcyjna z wyciągiem na wyspie). Co mogę, co powinienem z nim zrobić? Zasłonić? Zamontować kratkę (jaką)? I jeszcze jedno pytanie, wentylację wydaje się być dość głośna. MIeszkanie jest na ostatnich dwóch piętrach 3-pietrowego budynku. Na obu poziomach jest wyrażnie słyszalna. Brakujące kratki, sąsiedzi zakrywający / odkrywający kratki bo nadal wykańczają mieszkania, złe ustawienia wentylacji - czy to mogą być powody głośnej pracy? Pozdrawiam i z góry dziękuję za parady. Edytowane 22 Maja 2023 przez mac.mar Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/273422-czarny-zamiennik-dla-kratki-wyci%C4%85gowej-harmann-mila-a-g%C5%82o%C5%9Bna-wentylacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts