Yetoza 22.05.2023 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Cześć, mam mały problem, pękła mi ściana, zrobiłem wnękę i wypełniłem masa naprawcza i po paru miesiącach znowu pękło, teraz zrobiłem koryto, chce użyć taśmy podtynkowej ale jestem ciekaw od czego zaczac wypełnianie dziury, jest głęboka gdzieś na 1cm w najgłębszym miejscu i schodzi pod katem 45 stopni do krawędzi. Zdjęcie koryta: https://files.fm/thumb_show.php?i=t2g2nyh2s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 08.06.2023 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2023 Szanowny Panie,podłoże trzeba dokładnie oczyścić, a następnie zagruntować. Można wykorzystać grunt szybkoschnący Śnieżka Acryl-Putz GR43 Pro. Ubytek można uzupełnić zaprawą tynkarską, a następnie zastosować gładź, aby uzyskać jednolity wygląd ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts