Subte 23.05.2023 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 (edytowane) Hej, zastanawiam się jak mogę podłączyć dwie baterie umywalkowe (obok siebie, na jednym blacie). Planuję podłączenie dwóch baterii umywalkowych, ale na ten moment w pomieszczeniu mam doprowadzone rury na jedną. I zastanawiam się czy muszę brać hydraulika do zmian w doprowadzeniu wody, żeby "rozdzielił" rury, żebym miał wyprowadzenia na dwa zlewy (wiem, że tak powinno być to zrobione, ale średnio chciałbym robić kolejne zmiany w rurach), czy da się po prostu puścić jakieś zawody z których szły by dwa węże przyłączeniowe a nie po jednym, idące do dwóch baterii? Nie znam się za bardzo na hydraulice, więc możliwe że nie da się tak tego rozwiązać, ale może akurat. Z góry dzięki za pomoc Edytowane 23 Maja 2023 przez Subte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek17 24.05.2023 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2023 Jeśli to nie są duże odległości (np. obie umywalki obok siebie) to nie ma problemu - dajesz trójnik i wężykami sobie podejdziesz do każdej baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts