miodas007 28.05.2023 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2023 Wiem, że drewno pracuje i pęka przy suszeniu, że to naturalne. Zastanawiam mnie jednak jak długi i głębokie mogą być te pęknięcia. Ostatnio zamówiłem plac zabaw dla dzieci. I mam wątpliwości do jednego elementu - belki na której będą wisieć huśtawki. Jest tam jedno pęknięcie na ponad połowę długości belki i prawie połowę szerokości i zaraz zaczyna się kolejne pęknięcie - widać na poniższych zdjęciach: Czepiam się i to wszystko jest ok, czy jednak pęknięcie nie powinno być tak duże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiecegly 28.05.2023 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2023 Normalne. Możesz skręcić to dwoma śrubami dla lepszego samopoczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 28.05.2023 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2023 Jeżeli w szczelinę nie wsadzi dziecko palca to nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts