.wide 29.05.2023 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Cześć, proszę o przeniesienie tematu jeśli wybrałem zły dział. Rozglądamy się za wiszącym fotelem ogrodowym - popularnym ostatnio "jajem" na metalowym stelażu.Czy ktoś ma godne polecenia wyroby do ok 1500zl?Najlepiej w wersji dwuosobowej. Wiele z opinii pisanych na wiodącym polskim portalu aukcyjnym pochodzi od użytkowników posiadających fotele w domu/na balkonach.Nasz fotel sezon ma spędzić pod chmurką, z założeniem okrywania pokrowcem. W takich przypadkach spotykamy złe opinie. Głównie rdza i rozpadające się plecionki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.05.2023 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 mam zwykły z marketu, 1 os. kosztował 800 ale 5 lat temu. Stelaż stoi na tarasie nie zakrywany, kosz na zimę idzie do domku ogrodniczego, wiosną wraca i stoi całe lato. To technoratan, nic mu się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juliap 21.06.2023 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2023 (edytowane) Widziałam ostatnio, że sklep internetowy Ogrodolandia ma swojej ofercie właśnie takie fotele. Moim zdaniem cena w tym sklepie też jest całkiem ok. Uważam, że bardzo ważne jest to, aby taki mebel był wysokiej jakości. Edytowane 22 Czerwca 2023 przez juliap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts