raxon 29.05.2023 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Chcialbym wkoncu zrobic podloge na strychu. Wiazary mam w odstepach 80-100cm. Mam dostep donstarych desek podlogowych z demontazu zdaje sie 30mm grube. Stare zaolejowane i suchutkie bez robakow. Myslalem zeby je zaimpregbowac i wykozystac na podloge na strychu ale wydaje mi sie ze odstep prawie metr to za duzo i chyba wypada zrobic jakies rusztowanie pod spodem i na to deski w poprzek. Czy dobrze mysle? Jesli rusztowanie to jaki przekroj i jakie odleglosci łat od siebie? Podloga bedzie miec wymiar 2x6m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 29.05.2023 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Co na tej podłodze planujesz robić, mieszkać czy to jakiś skład magazyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raxon 30.05.2023 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Skladzik na walizki, choinke itp;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larana 15.06.2023 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 (edytowane) Bardzo się denerwowałem czytając to i myślałem, że będę musiał przestać czytać. Ale tak się cieszę, że poszedłem dalej. Cieszę się również, że sprawy potoczyły się na twoją korzyść. Myślę, że Booper będzie wyjątkową damą router login 192.168.l.l.link/ . Powiem, że nie zazdroszczę, że będziesz musiał jej opowiedzieć o swojej wstrząsającej ucieczce, skoro jako jedyny ją przeżyłeś. Ale ona musi wiedzieć, żeby mogła zrobić wszystko, co zamierza Edytowane 16 Czerwca 2023 przez larana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts