Aro30 06.01.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Witam serdecznie Chciałbym przestrzec innych przed firmą zajmójącą się remontami mieszkań. Niestety ja nie miałem tego szczęścia i zostałem oszukany. Zapłaciłem dużo pieniędzy za remont, który musiałem sam skończyć a do tego nie moge wyegzekwować gwarancji na rzeczy zrobione gdyż firma zajmująca się nadzorem remontu nie zapłaciła podwykonawcom. Prosze o kontakt. Firma nazywa się "Studio A" z łodzi, reprezentowana jest przez Grzegorz Jadczaka i Michała Pisarsiego. PozdrawiamAro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozena11 06.01.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 uwaga rowniez na firme DARBUD z Oronska reprezentowana przez Darka Szczyglowskiego Bozena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozena11 06.01.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 uwaga rowniez na firme DARBUD z Oronska reprezentowana przez Darka Szczyglowskiego Bozena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 06.01.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 proponuję http://www.jareko.webpark.pl/ .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 04.03.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 uwaga rowniez na firme DARBUD z Oronska reprezentowana przez Darka Szczyglowskiego Bozena Mozesz przyblizyc co sie stalo. Mam zamiar z nimi budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts