Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zaczęliśmy 26 czerwca...zapraszam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
Okna i parapety z tej samej matki:M&S(mahoń meranti)Rzeczywiście prezentują się ślicznie w komplecie.Do tego zamówiliśmy drzwi naszego projektu(wzór podpatrzony w jakiejś angielskiej wiejskiej chałupie).Wkleję zdjęcie drzwi za dwa dni.Więcej informacji na temat okien mogę wysłać mailem

Dokleiłam w albumie zdjęcia drzwi wejściowych oraz tzw.salonu.W budynku i wokół panuje niewysłowiony bałagan,zima ścisnęła nagle i moi górale uciekli.Wrócą jak będzie odwilż.Ośmielę się pokazać wnętrza jak posprzątamy.Dom ma 174m2,wejście od zachodu, z drewnianej werandy.Na dole oprócz kuchni ze spiżarnią i jadalnią ,oddzielonej od salonu przesuwanymi ,szerokimi dzrzwiami (są w mojej wyobrażni),małego kibelka,pomieszczenia gospodarczego (tj.kotłownio-pralni) ,umieściliśmy naszą sypialnię z przechodnią garderobą i łazienką .Dzieci wyekspediowaliśmy na górę .Ich pokoje są połączone garderobami,pewnie chwilowo.Oprócz tego jest tam łazienka,ogólno dostępna garderoba,nasz gabinet-miejsce do czytania i jeszcze jeden ekstra pokoik również z garderobą służącą za prasowalnię.Za tydzień kończymy poddasze(płyty okna połaciowe).Pozdrawiam i dziękuję za posty

• 3 weeks później...