dana15 24.02.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Domek śliczniasty. Salon super przestrzeń, a okienka prześlicznę, gratuluję wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.03.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Ciekawy domek, bardzo ładne widoki, czekamy na zdjęcia wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 26.10.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 bardzo ładny dom... na zdjęciach wydaje się być ogromniasty...powodzenie w budowie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 26.10.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Botanika, moje gratulacje szybkie tempo, a jak teraz wyglada twój dom, mozesz pokazać kilka fotek. Czy już mieszkacie? Ps. Dawno nie było Cię na GK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.10.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Ładny dom. Bardzo mi się podobają okna, parapety i drzwi. Czy jest gdzieś strona na której można zobaczyć ofertę tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2005 03:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Bardzo ladny dom. Okna sa sliczne. Czy okna sa drewniane? Zycze szybkiej przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 02.11.2005 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 http://www.msbeyond.com/index.php/pl/produkty_okna_drewniane_comfort/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.11.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Bardzo podoba mi się wasz dom.Czy projekt jest indywidualny, czy może gotowiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 16.11.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 super dom i świetna okolicaczy na dachu jest dachówka ??? czy blacha ??? proszę o podanie firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 25.11.2005 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Projekt domu powstał na indywidualne zamówienie w Archetonie.W zamian za korzystna cenę projektu zgodziliśmy sie na umieszczenie go w katalogu powtarzalnym.Miał dostać nazwę Arnika albo jakoś tak.Dachówka Rupp Sirius Anracyt barwiona w masie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.11.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Śliczny domek. A jaaakie piękne okna. Wewnątrz też pewnie będzie fajny. Zaczynam systematyczne śledzenie tego wątku w oczekiwaniu na zdjęcia wnętrz. Jaki planujecie kolor elewacji? Też mam ciemny dach i własnie przerabiam chyba z 5 pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 26.11.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Super domek!!!!CZy mozesz wkleić rzuty parteru i poddasza?ile metrow ma salon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 26.11.2005 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Dziękuje za miłe słowa.Budowa postępuje teraz powoli wiec nie ma co "ozdjęciować",ale wkleję parę fotek tego ,co zdołalismy dokonać,tj.prawie skończonej łazienki,ubikacji,pomieszczenia gosp ,spiżarni i podłogi w przedpokoju.Czy u was też jest taki bałagan?Na poddaszu własciwie brakuje drzwi,kolorów i paneli(docelowo parkiet)Rzeczywiście okna są rewelacyjne,bardzo dobrej jakości i zawdzięczamy je właśnie forum Muratora.Tak jak i dach Ruppa.Salon ma trochę ponad 35m2.Rzuty mogę przesłać na privi.Elewacja będzie w większości drewniana,w kolorach zieleni(oblicówka),brązu(weranda) i małe ilości tynku w jakimś neutralnym beżu .Takie są wizje na teraz,ale wszystko się może zdarzyć.Ostatnio fliziarz zrywał w popłochu 3 płytki bo się koncepcja zmieniła.Nie jestem dekoratorem ani stylistą ,dlatego nawet jesli kuszą mnie bardziej odwazniejsze wizje wykonczenia ,to zawsze kończe na wersji prostej w wyrazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 26.11.2005 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 http://foto.onet.pl/upload/30/56/_556250_n.jpgTakie cudo mamy 5 minut od domu http://foto.onet.pl/upload/32/59/_556245_n.jpg widok z gabinetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 26.11.2005 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 http://foto.onet.pl/upload/35/32/_556276_n.jpgdrzwi M&S wykonał na podstawie takiego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 03.12.2005 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 łazienka dzieci http://foto.onet.pl/upload/27/25/_558061_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/13/70/_558063_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/29/68/_558062_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Ale ladna ta lazienka, tak czysto wyglada.., piekne, jasne kolorki... p.s. Dzieki za link do okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 08.02.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witaj Bardzo fajny domek, no i te okna coraz bardziej mi się podobają, może coś nowego jest do pokazania? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 CZEŚĆ Bardzo fajny domek , ja również się buduje i chciałabym podpytać się ile kosztowały okna na twój dom, bo jestem w trakcie wyceny też tej firmy i zrzera mnie ciekawść . Ale będę wiedziała dopiero za tydzień marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 10.02.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Botaniko,dziś dopiero obejrzałam fotki Twego domu. REWELACJA!Ta łazienka - to jest właśnie, to o co mi chodzi! Cudo!!!Zawsze chciałam białą łazienkę - białą, ale nie nudną. Ta twoja jest perfekcyjna. Co to za płytki? Zdradź koniecznie - choć uprzedzam, że pewnie też je kupię.Czy układ płytek wymyśliłaś sama, czy miałaś projekt od jakiegoś wnętrzarza?Śliczności! O rety, pierwszy raz na forum użyłam tylu wykrzykników. Ale naprawdę - jestem pod wrażeniem. Jak dla mnie - to najładniejsza łazienka, jaką widziałam. Wklejaj, wklejaj zdjęcia. Pzdr. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts