Tomek_W 06.06.2023 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie. W ramach termomodernizacji, będę chciał skuć płytki i wylewkę w loggi (wyjście widoczne na zdjęciu). Pod płytkami jest wylewka (5-6cm) oraz przypuszczalnie warstwa Supremy (taki wynalazek z PRL, mający niby funkcję termoizolacji, też o grubości 5cm). Zamiast wylewki i Supremy chcę położyć ok 10cm pianki PIR. Pytania mam następujące: - jaką hydroizolację radzicie zrobić pod i na płyty PIR? - jaką posadzkę położyć na PIR? Chcę uniknąć robienia nowej wylewki. Poradzicie cosik? Pozdrawiam T. Edytowane 6 Czerwca 2023 przez Tomek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SANIER 04.07.2023 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2023 Moim zdaniem najlepszą paroizolacją pod pod PIR będzie zastosowanie Bostik K100 + Bostik SK 3000 lub zamiennie Bostik K100 + Bostik Dickbeschichtung 2 k+ - zużycie 4,3 kg/m2 Jakie ma być wykończenie tarasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts