Zwolay 07.06.2023 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 WItam-mam problem z deską sedesową-dobrana jest do kompletu z muszlą i wszystko jest ok ale często się "luzuje".Wolne opadanie działa ale luzują się te elementy mocujące deskę do muszli tak że mogę ją przesuwać na boki i przód/ tył by dopasować do samej muszli-boję się przykręcić mocniej by nie uszkodzić muszli ale co jakiś czas musze dociągać śruby żeby się nie przesuwała-co z tym można zrobić? Może jakaś podkładka by sprawę rozwiązała? Tak jak mówię-nie chcę przykręcać na chama bo i tak już raz w pewnym momencie usłyszałem takie skrzypnięcie i się wystraszyłem że zaraz muszla pęknie - dzięki za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 07.06.2023 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 Nie wiem, u mnie się trzyma. Weź wytnij podkładkę z dętki rowerowej, powinno wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 13.06.2023 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 Do desek są takie specjalne podkładki, które wyglądają jak śruby z otworem w środku. One właśnie mają za zadanie zapobiegać takim przesuwaniom się itd. Na pewno dostaniesz różne wersje w EGA Gudalewscy, ale w marketach budowlanych również powinno być tego sporo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts