juras 07.01.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Szukam osób, które w ostatnim czasie robiły płytki w łazience używając serii Izolda z Ceramiki Paradyż. Jeśli jest ktoś taki, robił zdjęcia swej łazienki po wykonaniu i może się pochwalić nimi to byłbym bardzo szczęśliwy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kumasi 07.01.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 w mojej łazience Izolda była jedynie tłem dla takiej śmiesznej płytki z nadrukiem skóry zebry - z Tristana nie korzystałam, bo nie podobał mi się. Izolda dzięki swemu neutralnemu kolorowi i ciekawej, pofalowanej strukturze bardzo dobrze komponuje się z różnymi dekorami- z różnych firm, nie tylko Paradyża.Chętnie dołączyłabym zdjęcia mojej łazienki, ale nie bardzo wiem jak - jestem tu I-y raz : ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 07.01.2005 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 A może zdjęcia na mejla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kumasi 07.01.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 A może zdjęcia na mejla ? OK - właśnie wysłałam : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 07.01.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ja mam kupioną Izoldę i Tristana - ale jeszcze nie położone, gdzieś do miesiaca łazienka powinna być gotowa - wtedy będę mogła przesłać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 07.01.2005 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ja mam kupioną Izoldę i Tristana ... Kurcze ja też i w sobotę właśnie mi na budowę przywożą, tylko nie wiem czy dobrego wyboru dokonałem z żoną, bo seria trochę narzuca taki nowoczesny styl (prznajmniej tak sugeruje żona) a ja tego chciałbym uniknąć. I w zasadzie na wszelkich ekspozycjach i folderach widziałem te płytki w aranżacjach takich typowo nowoczesnych, orientalnych a nigdzie nie widziałem w aranżacjach bardziej standardowych, ciepłych i stonowanych. A może ktoś też lubi pstrykać wszystko co popadnie i ma jakieś fotki z ekspozycji w swoim mieście, niekoniecznie ze swoich łazienek. Wiem, że sporo ludzi tą właśnie serię kupowało zeszłego roku, bo w hurtownich schodzi jak świeże bułki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 07.01.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 a mnie właśnie odpowiada taki nowoczesny - orientalny styl i tak właśnie mam zamiar zaaranżować swoją łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 polecam na 100%. Wygladają ślicznie. Wybraliśmy z brazem, chociaż srebrne wg mnie są ładniejsze. Jednak bałam się, że łazienka byłaby za zimna. Polecam. Jak w końcu się przemogę to wkleję zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 07.01.2005 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 To rzuć na mejla zdjęcia, pliz ... Bo może jeszcze będzie czas (może uda mi się sprzedawcę przekonać) by wymienić te ciemne dodatki na brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 07.01.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Ja u synka w lazience tez poloze ta serie,jest super i niedroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo1960 07.01.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Bardzo ładne płytki,wszyscy znajomi chwalą,ja mam wersję z brązem ale na podłogę wybraliśmy inne /bambus brąz chyba hiszpańskie/te do kompletu nam się nie podobały.Mam zdjęcia ale nie umiem wstawic,jak syn przyjdzie to wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo1960 08.01.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 http://foto.onet.pl/upload/2/66/_399201_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/6/24/_399174_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/32/73/_399193_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/12/27/_399179_n.jpghttp://foto.onet.pl/upload/31/74/_399175_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 08.01.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Paradyż ma bardzo ładne płytki. Gustowne i niedrogie.Zastanawiamy się nad beżowymi z serii Pedros do salonu,korytarza i kuchni. Cena 46,97/m jest zachęcająca. Odrobineczkę inne, hiszpańskie kosztują już 67,90. Cieszę, się, że jest tak duży wybór i że nasze polskie są nie tylko tańsze ale równie ładne jak renomowane zachodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.01.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 A może zdjęcia na mejla ? OK - właśnie wysłałam : ) a czemu na maila a nie na forum??? ja tez popatrze chetnie pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 08.01.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Arturo1960 ma jak widzę białe fugi do tych płytek - też takie miałam zamiar zrobić, ale zobaczyłam jednym z salonów aranżację z cynamonowymi fugami - wyglądała nieźle - no i teraz się waham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo1960 08.01.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 fugi są pod kolor płytek,nie białe,firmy mapei nazwy nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 08.01.2005 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Bardzo dzięki za wsparcie. Arturo zdjęcia super. Kupiliśmy płytki z żoną w zeszłym tygodniu, uparła się na te srebrzysto-niebieskie dodatki i na układanie glazury w poziomie a pasków kolorowych w pionie. Trochę większość ludzi (i ja również) obawia się takiego układu. Rozrysowałem całą łazienkę na pececie z użyciem obrazków oryginalnych w skali 1:10, dzisiaj pokazałem to mojemu wykonawcy i razem z żoną wyjaśniliśmy mu o co nam chodzi. Jego opinie, że ukłądał tak wiele razy i było super w dalszym ciągu mnie nie przekonywały (żona już od dawna jest zachwycona wyborem), ale właśnie dzisiaj się dowiedziałem, że w salonie, w którym kupiłem płytki od poniedziałku fachowiec z Paradyża przyjeżdża i układa 10 nowych ekspozycji w tym m.in serię kładzioną dokładnie tak jak myśmy to wymyślili. Pokazał nam zdjęcia projektów. Coś czuję, że chyba będzie świetnie. Efekty za jakieś 3 tygodnie, na życzenie udostępnię zdjęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom 12.01.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 A może zdjęcia na mejla ? OK - właśnie wysłałam : ) a czemu na maila a nie na forum??? ja tez popatrze chetnie pozdroofka w takim razie ja też poproszę o zdjecia na maila - prawdpodobnie też zdecydujemy sie na zakup tych plytek:) [email protected] dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 13.01.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 to ja też poproszę o zdjęcia na priv, od poniedziałku spec od glazury zaczyna układanie tych płytek, może jeszcze podpatrzę jakieś rozwiązanie na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 13.01.2005 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Są pierwsze efekty pracy z Izoldą. Wrzucam jedno zdjęcie, ale jak skończą robić za tydzień to jeszcze coś podeślę. Oczywiście jeszcze nie ma fug (będą jasne).Zapomniałem dopisać, że to jest wersja silver, przy tym świetle tego nie widać. Nie będzie niestety mebli z drewnem, bo do srebrno-niebieskiej kolorystyki nic nam nie pasuje. Będą za to pólki i blat do umywalki z płytek.http://republika.pl/fhuviva/temp/izolda.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts