Dorota_N 11.02.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Mam pytanie, czym wypełnić miejsce gdzie styka się wanna ze ścianą?? Fugą, no bo przecież nie silikonem, który zółknie i dzieją się inne "cuda" pod wpływem środków czystości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malenka 14.02.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 U nas decyzja zapadla no i bedzie Tristan/Izolda Wybralismy te BROWN. Teraz mam zagwostke jak obudowac wanne Macie jakies pomysly ?? Juras , czekamy na fotki z koncowego efektu No i tez chcialam prosic o namiary na firme od mebelkow lazienkowych Jak one wygladaja cenowo ?? Widzialam tez nowe dekory do tej glazurki. Nazywaja sie fantazja i sa takie jakby szklane z niebieskim. Zupelnie inne niz te Izolda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 15.02.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 arturo jakie masz mebelki w lazience i ile kosztowały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 16.02.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 u mnie właśnie też fachowiec zaczął wczoraj układać Tristana i Izoldę - i teraz mam ostatni moment na podjęcie decyzji dot. fugi, facet w sklepie doradzał mi "jaśmin" - bardzo zbliżony do koloru płytek... ale mnie kusi jeszcze kolor trochę ciemniejszy tzn. coś zbliżonego do toffii .. myślicie że dobrze by wyglądał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Juras obiecałam zdjęcia swojej łazienki z Tristana i Izoldy a więc proszę wygląda tak:http://foto.onet.pl/upload/8/91/_423894_n.jpghttp://foto.onet.pl/upload/47/19/_423888_n.jpghttp://foto.onet.pl/upload/16/97/_423889_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 16.02.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 sliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 23.02.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 czy jeszcze ktoś ma Tristana i Izoldę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 23.02.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 u mnie właśnie kafelkarz kończy układać - ale w malutkiej łazieneczce (niecałe 4 m), więc nie będzie takich fajnych przestrzeni jak na zdjęciach powyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mroowa 23.02.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 My też kupiliśmy Izoldę - do małej łazienki. Układanie za tydzień Nie wiem tylko jeszcze czy zrobić drewniany blat pod umywalkę czy może szafeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 23.02.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Jak będziecie mogli to umiecie zdjęcia Mroowa ja bym cgciała zrobic drewniany blat, umywalkę wpuszczoną. Pod blatem półka i po prawej stronie szuflady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loku 05.03.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Juras jak możesz to wklej zdjęcia.Lazienka jest pewnie skończona i wygląda super.Jeżeli możesz to bardzo bym prosił.Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.03.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Gorgu,łazienka super. Bardzo mi sie podoba.Napisz proszę jaką ma wysokość i na ile cm masz sufit podwieszany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Gorgu, łazienka super. Bardzo mi sie podoba. Napisz proszę jaką ma wysokość i na ile cm masz sufit podwieszany? Sonika-dzięki. Tak na oko to ok.10cm, a wysokość pomieszczenia to ok.2,60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.03.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Gorgu,dzięki za informację.Martwię się trochę, czy jak dam sufit podwieszany nad prysznicem, przy wysokości łaz. 2,5m. to czy nie będę "uderzać" w sufit stojąc w brodziku, tzn czy nie będzie mi za ciasno od góry?A Ty jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Gorgu, dzięki za informację. Martwię się trochę, czy jak dam sufit podwieszany nad prysznicem, przy wysokości łaz. 2,5m. to czy nie będę "uderzać" w sufit stojąc w brodziku, tzn czy nie będzie mi za ciasno od góry? A Ty jak myślisz? Sonika- zwróć proszę uwagę, że mój prysznic jest też na podwyższeniu, chociaż faktem jest, że jest bardzo płytki (chyba 3cm głębokości) Wiesz to wszystko samo musi wyjść w "praniu". Sufity zawieszane są na końcu (tzn po kafelkowaniu)- tak więc sama ocenisz czy nie będzie za nisko. Poza tym to ja uwielbiam swoją łazienkę- tzn nie zrozum mnie źle, ale na żywo wygląda o wiele lepiej, szczególnie stiuki kórych nie widać na zdjęciach. Jak będziesz przejazdem koło Legnicy to wpadnij zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.03.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Jak będę, to wpadnę napewno.Bardzo bym chciała zobaczyć Twój domek, no i tę śliczną łazienkę też oczywiście.Napisz jeszcze proszę o tym montowaniu sufitu.Dlaczego po płytkach?I jak ja mam to zrobić, jesli sufit mam w tej chwili nawet nie zaszpachlowany.Myślałam, że teraz zrobię sufity podwieszane i gładż gdzie trzeba, żeby mi potem budowlaniec do wanny z butami nie wchodził.A może ja żle to myślę.Napisz i poradz, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Jak będę, to wpadnę napewno. Bardzo bym chciała zobaczyć Twój domek, no i tę śliczną łazienkę też oczywiście. Napisz jeszcze proszę o tym montowaniu sufitu. Dlaczego po płytkach? I jak ja mam to zrobić, jesli sufit mam w tej chwili nawet nie zaszpachlowany. Myślałam, że teraz zrobię sufity podwieszane i gładż gdzie trzeba, żeby mi potem budowlaniec do wanny z butami nie wchodził. A może ja żle to myślę. Napisz i poradz, proszę Sonika- ja też jestem baba więc niektórych rzeczy nie wiem- dlaczego tak a nie inaczej. Ale wydaje mi się, że jest to indywidualnie od fachowca jak i co chce najpierw robić. Jak pamiętam to moi najpierw zamontowali wannę, zbudowali podest i od razu dawali brodzik i muszlę klozetową (to było na jednym podeście), a potem płytki, w tym czasie drugi fachowiec robił umywalkę, następnie podwieszali sufity (na specjalnych listwach metalowych podwieszali regipsy) szpachlowali, dawali stiuki i to było na koniec- o ile pamiętam to chyba taka była kolejność. Aha- jeśli u ciebie coś ma być za nisko i masz się źle czuć, to pomyśl może tylko wystarczy nakleić płytę regipsową na sufit- no wiesz, żeby uatrakcyjnić sufit i ładnie ją zaszpachlować ciekawym pucem (np stiuk albo inny) Co do wanny to obawiam się, że będzie ona jednym z pierwszych rzeczy jakie ci zamontują, żeby ją obudować i sprawdzić poziom przy czym u mnie zasyfili ją co niemiara- brrr- szorowania było a było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balanga 15.03.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Jak według was najatrakcyjniej połozyć listwę dekoracyjną Izolda Brown w pionie? Czy samą Alfę, Alfę z Betą na zmianę, czy sama Betę? Mam na myśli tę szerszą listwę 25*9,8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Jak według was najatrakcyjniej połozyć listwę dekoracyjną Izolda Brown w pionie? Czy samą Alfę, Alfę z Betą na zmianę, czy sama Betę? Mam na myśli tę szerszą listwę 25*9,8. Zrób tak żeby tobie się podobało- a listwy są tak ładne same w sobie, że jak je nie położysz to i tak będzie ładnie U mnie jest rząd listków w górę, drugi rząd ma listki w dół (nie pamiętam czy to była beta czy alfa) Osobiscie- dla mnie to żadna różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Malinowska 15.03.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Też zakupiłam Tristana i Izoldę. Zastanawiamy się z mężem czy na ścianę nie rzucić cynamonowej fugi. Widzieliśmy taką aranżację i było ok. Wprawdzie nasza łazienka na dole jest malutka (6m2) ale chyba się odważymy....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts