martacarl 12.06.2023 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2023 (edytowane) Dzień dobry. Potrzebuje rady jak wykonać izolacje słupów.Sprawa była by prosta gdyby nie fakt, że po wymurowaniu ściany fundamentowej zostały zalane słupy do wysokosci ściany, jednak później zdecydowałem się aby podnieść jeszcze ścianę o jeden bloczek do góry przez co zostały takie luki w ścianie Tweakbox https://vlc.onl/ . Na bloczek pójdzie papa. Jak wykonać izolacje by słup w przyszłości nie podciągał kapilarnie? W przyszłym tygodniu zamierzamy zasypać i wylac chudego. Edytowane 14 Czerwca 2023 przez martacarl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 12.06.2023 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2023 Ja wylałem grubego... ale to za picie. Co ma podciągać ten słup? Ile metrów do góry? Postawiłeś dom w basenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willon 21.06.2023 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2023 Czekam na odpowiedź tutaj. geometry dash bloodbath Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts