kaamykk 13.06.2023 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 Witam, mam wielką prośbę. Niedawno firma skończyła mi wymieniać dach, tak naprawdę zostały tylko krokwie. Niestety zauważyłem, że z jednej strony domu mam jakby Pas nadrynnowy (zdjęcia nr 1 i 2 ) a z drugiej strony domu (pozostałe zdjęcia) brak takiej blachy która nachodzi na rynnę. Z tego co czytałem to zarówno membrana jak i ewentualnie blacha powinna zachodzić na pas rynnowy aby woda, która spływa po membranie spływała bezpośrednio do rynny. Czy ktoś może cos podpowiedzieć w tej kwestii? Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 13.06.2023 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 A pytałeś wykonawcy skąd ta różnica? Ja zgaduje że brakło mu obróbek. (pasa nadrynnowego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts