Jureczex 18.06.2023 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 Witam. Mam dom w trakcie budowy domu w którym nie mam prądu nawet w taryfie budowlanej. Mam natomiast skrzynkę ktora stala juz wcześniej. Chcialbym się dowiedzieć czy mozna juz podłączyć się do pradu w taryfie G (nie budowlany) jesli nie mam zrobionej całej instalacji elektrycznej tylko np. w garażu gdzie będzie stała skrzynka? Garaz jest pokryty stropem. Nie chciałbym korzystać ciągle z podpinania się przedłużaczem od sąsiada tylko mieć prad na swoje potrzeby by uruchomić niewielkie urządzenia (betoniarka, szlifierki itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K-DOM_Instalacje 19.06.2023 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 Teoretycznie - nie możesz. Praktycznie - różne rzeczy już widziałem.W tauronie ludzie montują erbetkę w garażu blaszanym na działce i zgłaszają pod taryfę mieszkalną i przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jureczex 22.06.2023 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2023 Ok a orientuje się ktoś czy w przypadku Energa i ustalenia mocy przylacza czy jest różnica w opłatach za 12,5kW a 14kW? Pani w informacji nie była tego do końca pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts