Wielkimalychlop 19.06.2023 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 Cześć, chciałbym trochę ograniczyć ogrzewanie mieszkania poprzez zainstalowanie folii przeciwsłonecznej na okna, ale nie wiem jakie wybrać i na ile to jest skuteczne. I czy ew. są jakieś alternatywy? Ktoś tego używał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubagda02 05.01.2024 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia Mam u siebie w kawalerce, ostatnie piętro, latem strasznie gorąco. Folia założona w tym roku, obniżyła mi temp. może o ok 2 stopnieC, duże okno nie było takie gorące, jednak przyciemnia trochę pomieszczenie - przy dłuższym użytkowaniu trochę męczące.. prócz lata mamy zimę, wiosnę oraz jesień a w domu ciemniej cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts