Addu 21.06.2023 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2023 Witam! Przymierzam się do wymiany stolarki okiennej na PCV, nie wiem kompletnie co wybrać. z ofert które najbardziej mnie przekonują są okna Adams premium-line profil veka sl 82, ramka swisspacer ultimate, okucia Siegenia Titan AF, pakiet 3 szybowy 48 mm lub te "same" okna na profilu Aluplast Ideal 8000, ponoć veka lepsza róznica w cenie ok 2%. oferta z najtańszych profil Salamander BluEvolution 82, swisspacer ultimate, Siegenia, pakiet 3 szybowy, tańsze od premium line ok 25% kolejne propozycje to okna oparte na DECCO82, IGLO energy classic, Forma 76, Plastimet, Polecane również mi były okna firmy Dako, nie mam jeszcze oferty. Co byście wybrali? co jest ok, czego unikać? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 29.06.2023 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 Witam! Przymierzam się do wymiany stolarki okiennej na PCV, nie wiem kompletnie co wybrać. z ofert które najbardziej mnie przekonują są okna Adams premium-line profil veka sl 82, ramka swisspacer ultimate, okucia Siegenia Titan AF, pakiet 3 szybowy 48 mm lub te "same" okna na profilu Aluplast Ideal 8000, ponoć veka lepsza róznica w cenie ok 2%. oferta z najtańszych profil Salamander BluEvolution 82, swisspacer ultimate, Siegenia, pakiet 3 szybowy, tańsze od premium line ok 25% kolejne propozycje to okna oparte na DECCO82, IGLO energy classic, Forma 76, Plastimet, Polecane również mi były okna firmy Dako, nie mam jeszcze oferty. Co byście wybrali? co jest ok, czego unikać? Pozdrawiam! Z wymienionych faworytem jest Id 8000! Unikać należy podejrzanych sprzedawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.07.2023 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 ... oferta z najtańszych profil Salamander BluEvolution 82, swisspacer ultimate, Siegenia, pakiet 3 szybowy, tańsze od premium line ok 25% kolejne propozycje to okna oparte na DECCO82, IGLO energy classic, Forma 76, Plastimet, .. Wybrałem czego uinikać. Ad pierwszej linijki: - pytanie zawiera odpowiedź. Najtańsze. Nazwy składników są ok, ale pytanie o szczegóły: jak wzmocnione, jak okute, jak wykonane, czyli rzeczy przekładające się na jakość (parametry szczelności) i wytrzymałości okna. Ad - dwa - to zestawienie nazw występujących w tanich produktach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts