przemo2108 24.06.2023 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2023 (edytowane) Witam,proszę o poradęekipa od wylewek zaproponowała mi dać na chudziak styrobeton 5cm - styropian 15cm - podłogówka i wylewka.Styrobeton mam już wylany - chłopaki twierdzili, że nie trzeba dawać na chudziak foli izolacyjnej i teraz mam dylemat, czy na pewno nie powinna być pod tym foli? może teraz rozłożyć folię i ułożyć styropian, czy dawać styropian bezpośrednio na ten styrobeton?dziękuję za wszystkie sugestie Edytowane 24 Czerwca 2023 przez przemo2108 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 25.06.2023 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 I tak już nie masz hydroizolacji na chudziaku więc po ptokach.styrobeton, pianobeton i inne to wszystko na bazie cementu=chłonie wilgoć dlatego opowiadanie, że pod to nie trzeba izolacji jest głupotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts