Tommco 07.01.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Witam! Jakoś nie za bardzo się na tym znam, ani też nie za bardzo w to wierzę....ale....dziś w nocy śniło mi się, że ktoś ukradł mi portfel. Mało tego, jak zwykle nie pamiętam co mi się śni, to ten sen był niezwykle wyraźny i realistyczny. Dziś okazało się, że niespodziewanie zotanę zasilony kaską, a poza tym dostałem coś, na czym mi zależało. Jak możecie to wpisujcie takie prawidłowości, które zauważyliście u siebie. Jestem ciekaw jak to jest: ŚNIĆ, ŻE KRADNĄ CI PORTFEL -> NIESPODZIEWANY PRZYPLYW KASKI, POZYTYWNE ROZSTRZYGNIĘCIE Pozdrawiam PS. A może ktoś tu jest specjalistą od snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fanu 17.01.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Śniło mi się, że pracownik mój zamordował swoją matkę. W pracy chciałem mu to powiedzieć i zanim zacząłem mówić, ów pracownik poprosił o dzień urlopu, gdyż jego mama miała operację usunięcia nerki. Ja wierzę w sny. Boję się nawet zaglądać do sennika. Zawsze się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 06.07.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ostatnio często śnią mi się schody, najczęściej strome i wąskie. I niestety w życiu uklada się również pod górkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.07.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Nam niestety z pewną regularnością śnią sie zęby. Ostatnio Misowi, a dzis mi. Aż sie boję jechac na budowę - co tam się znowu stało (bo po ostatnim śnie Miśka, mieliśmy ślady wandlai na nowiutkiej bramie Hormanna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.07.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 A mnie jak się śnią zęby to zaraz następnego dnia ktoś z naszej rodziny jest chory i tak było od zawsze. To tylko jeden sen, który się u mnie sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 07.07.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 A mnie się śniło wielkie pole przez które szedłem a nad głową miałem porozwieszane na sznurach wielkie białe grzyby - chyba się suszyły... No i co to znaczy? Może dzisiaj będzie grzybowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 07.07.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 a mi się śnią różne z dużymi ... , ale jak realistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 07.07.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 a mi się śnią różne z dużymi ... , ale jak realistycznie szybkie kobiety i samochody z dużymi cycami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 07.07.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 a mi się śniło, że siedziałem w psychiatryku z Jareko i z Wojciechem Mannem - poważnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 07.07.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 a mi się śnią różne z dużymi ... , ale jak realistycznie szybkie kobiety i samochody z dużymi cycami a ja się bałem tak bezpośrednio napisać, bo mamy takie czasy, feministki, emancypacja, itd.... trzeba uważać a mi się śniło, że siedziałem w psychiatryku z Jareko i z Wojciechem Mannem - poważnie! musisz odpocząć, więcej psa głaszcz, patrz na zieleń, oglądaj kreskówki, rozluźnij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 07.07.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 musisz odpocząć, więcej psa głaszcz, patrz na zieleń, oglądaj kreskówki, rozluźnij się he, he, he - tak też pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 07.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Pierwszej nocy na budowie śniło mi się,że pół ogrodzenia ukradli.Przerażony (sen był full-real) wyleciałem na dwór a tu...NIC.Płot stał na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 08.07.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 A ja jak mam dostac jakas wazna wiadomosc dla mnie to zawsze wtedy sni mi sie ,ze podchodze do skrzynki z listami,otwieram ja a tam wpadaja z niej listy napisane kolorowym atramentem i na drugi dzien zawsze dostaje jakas wazna wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.07.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ostatnio z upodobaniem się pakuję w pudełka po bananach. ( ) Rano jestem tak wykończona pamiętaniem gdzie , co - w jakie pudełeczko wsadziłam ...że ledwie się ściągam z łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a mi ju zpare razy sniło sie cos takiego uciekam lasem a goni mnie facet z Łopatą...przewracam sie i wtedy budze no i co to??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 A mnie się od czasu do czasu śni że latam , a właściwie nie latam , tylko pływam w powietrzu . Jest to nawet przyjemne , ale kompletnie nie wiem , co oznacza . Miłych snów - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 12.07.2005 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 uciekam lasem a goni mnie facet z Łopatą...przewracam sie i wtedy budze Toc chyba dobrze, że się budzisz Pozdrawiam T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 12.07.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 A mnie się od czasu do czasu śni że latam , a właściwie nie latam , tylko pływam w powietrzu . Jest to nawet przyjemne , ale kompletnie nie wiem , co oznacza . To dosyć proste. Gdybyś mieszkała w USA, to od razu wiedziałabyś o co chodzi, bo tam trąbią o tym wszystkie media. Dziewczyno, po prostu porywają cię kosmici i robią ci obdukcje. Pewnie tego nie pamiętasz, bo oni wszystko wymazują, ale w hipnozie na bank wyjdzie. Kawa na ławę. Lepiej idź się prześwietl, bo pewnie gdzieś pod łopatką albo na plecach, tam gdzie rączki nie sięgają, pod tym dziwnym znamieniem, którego nie było w zeszłe wakacje, jest pod skórą kawałek jakiegoś metalu. Możesz mieć też sondę wsuniętą gdzieś przez kosmitów, w ucho albo w inny zakamarek, gdzie światło nie sięga.... Ja bym uważał na twoim miejscu, albo przynajmniej napisał książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 12.07.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 A mnie się od czasu do czasu śni że latam , a właściwie nie latam , tylko pływam w powietrzu . Jest to nawet przyjemne , ale kompletnie nie wiem , co oznacza . To dosyć proste. Gdybyś mieszkała w USA, to od razu wiedziałabyś o co chodzi, bo tam trąbią o tym wszystkie media. Dziewczyno, po prostu porywają cię kosmici i robią ci obdukcje. Pewnie tego nie pamiętasz, bo oni wszystko wymazują, ale w hipnozie na bank wyjdzie. Kawa na ławę. Lepiej idź się prześwietl, bo pewnie gdzieś pod łopatką albo na plecach, tam gdzie rączki nie sięgają, pod tym dziwnym znamieniem, którego nie było w zeszłe wakacje, jest pod skórą kawałek jakiegoś metalu. Możesz mieć też sondę wsuniętą gdzieś przez kosmitów, w ucho albo w inny zakamarek, gdzie światło nie sięga.... Ja bym uważał na twoim miejscu, albo przynajmniej napisał książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.07.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 A mnie się od czasu do czasu śni że latam , a właściwie nie latam , tylko pływam w powietrzu . Jest to nawet przyjemne , ale kompletnie nie wiem , co oznacza . To dosyć proste. Gdybyś mieszkała w USA, to od razu wiedziałabyś o co chodzi, bo tam trąbią o tym wszystkie media. Dziewczyno, po prostu porywają cię kosmici i robią ci obdukcje. Pewnie tego nie pamiętasz, bo oni wszystko wymazują, ale w hipnozie na bank wyjdzie. Kawa na ławę. Lepiej idź się prześwietl, bo pewnie gdzieś pod łopatką albo na plecach, tam gdzie rączki nie sięgają, pod tym dziwnym znamieniem, którego nie było w zeszłe wakacje, jest pod skórą kawałek jakiegoś metalu. Możesz mieć też sondę wsuniętą gdzieś przez kosmitów, w ucho albo w inny zakamarek, gdzie światło nie sięga.... Ja bym uważał na twoim miejscu, albo przynajmniej napisał książkę Melduję posłusznie , że prześwietlenie nic nie wykazało , nie świecę w ciemnościach i nie dzwonię na bramce na lotnisku , ale hipoteza ciekawa . Jesteś Mieczu wielbicielem X - Files ? Pozdrowionka - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts