Gość 07.01.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 no właśnie potrafiłem i z litra wypić i było O.K i do domu wracałem (nie pytajcie czym), nie piłem z 2 miesiące, no czasami 2,3 piwka, święta prawie bez alkoholu (piwka trochę) i w 3 dzień świąt w pracy, wypiliśmy i już po 3 x 1/3 szklanki poszedłem na rozmowę z wielkim uchem (haft x 15) i ścięło mnie mocno po tak śmiesznej ilości alkoholu. Od tej poru, wypijam trochę, źle się czuję, mnie podbija i szybko ścina. Co się stało, żołądek mam chory czy co ? POMOCY !!!!!! Ratujcie co mi jest, wrzody, trzustka, wątroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 07.01.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 to ja !!! wypiłem 1 piwko i już zapomniałem się zalogować. Co się dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.01.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 pewnie nerwica Obawiam się, ze Twoja tolerancja na akohol się juz trwale zmniejszyła. Ale moze to i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 07.01.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Zmień zainteresowania na dziewczyny. Wyjdzie ci to na zdrowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 07.01.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Nie jest wykluczone, że to przedśmiertne objawy. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 07.01.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Spójrz na to inaczej. będziesz ekonomiczniej się upijał. Teraz flaszka wystarczy na miesiąc dobrego nastroju. Albo nierozgrzany jesteś. Potrenuj trochę, tak 4x100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 07.01.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Zmień zainteresowania na dziewczyny. to było w tamtym roku w ilościach.........., postanowiłem się zmienić jestem teraz przykładnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.01.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Na mój rozum to wątróbka się zbuntowała. Może trzeba badanka zrobić? Gastroskopię, biopsję wątroby, bilirubinę.... A może tylko Twój oświecony orgnizm rozumnie włączył wczesny system ostrzegania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 07.01.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Albo nierozgrzany jesteś. Potrenuj trochę, tak 4x100 to opinia mooich kolegów. Majka poważnie mogę mieć nerwice, po czym ? kurde kawał, chłopa okaz zdrowia, spokojny Aggi nie strasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 07.01.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Nie zrażaj się, bądź wytrwały, pij regularnie mimo trudności. Zdaniem lekarzy kłopoty tego rodzaju są przejściowe, potem tolerancja wraca w zwiększonym wymiarze. Pamiętaj jednak, że w kolejnym stadium (kiedy zaczniesz mieć kilkodniowe "ciągi") tolerancja znów spada - nie to, że wracają reakcje uczuleniowe, co raczej dużo szybciej ma się w czubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 07.01.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ale ja nie piłem jakś dużo, pare razy w roku, ale porządnie, a teaz co będzie ?, kobiety odpuściłem i jeszcze alkohol , to co mi z życia zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 07.01.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 albo mnie przenieśli albo mi się popiedzieliło miał być "psycholog..., nie "klub budujących...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 07.01.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 albo mnie przenieśli albo mi się popiedzieliło miał być "psycholog..., nie "klub budujących...." No właśnie panie mdzalewsy proszę nie zaśmiecać forum tylko pisać we właściwych działach Miło to tak?? Wiem, że nie kopie się leżącego, ale w końcu to kiedy go kopać [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.01.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Przenieśli. Doświadczony forumowicz powienien wiedzieć, że psycholog dyżurny na forum nie leczy problemów ze słabą głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 07.01.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Przenieśli. Doświadczony forumowicz powienien wiedzieć, że psycholog dyżurny na forum nie leczy problemów ze słabą głową. A to przepraszam. Myślałem, że się noga powineła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.01.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Powinęła, powinęła. Mdzalewscy krytykowali i sami podpadli pod pręgierz. Rozumiemy, że to chwilowa słabość. Moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 07.01.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Od tej poru, wypijam trochę, źle się czuję, mnie podbija i szybko ścina. Uzależnienie alkoholowe, alkoholizm, polega na tym, że człowiek po upiciu się doznaje wielu przykrych dolegliwości, jak: zgaga, puste odbijanie, zaburzenia trawienia i łaknienia, a także drażliwość, niemożność skoncentrowania myśli. Nie ja to wymyśliłem. Wecej tu: http://prace.sciaga.pl/20287.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.01.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 czy Redakcja spodziewa, się, że klub mdzalewskich PODBUDUJE? Nie chcę się - broń Boże - wtrącać w moderację forum - ale mnie się wydaje, że mdzalewscy potrzebują raczej porady życiowej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 07.01.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 proszę nie zaśmiecać forum tylko pisać we właściwych działach ale proszę zwrócić uwage iż szukałem odpowiedniego działu i wydawało mi się iż to raczej psycholog jest najlepszy, a nie wymiana doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 07.01.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Od tej poru, wypijam trochę, źle się czuję, mnie podbija i szybko ścina. Uzależnienie alkoholowe, alkoholizm, polega na tym, że człowiek po upiciu się doznaje wielu przykrych dolegliwości ale jak może człowiek być uzależniony, jak w tamtym roku wypił 5-6 razy, no jak ?, dlatego szukam jakiś innych przyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts