Redakcja 07.01.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 No to skoro problem jest poważny, przenosimy wątek do działu porad życiowych. Zdrowia życzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.01.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Powiem Ci jak to się robi. Machnij najpierw "góralskiego" grzańca z trunku "patykiempisanego", popij zimną wodą, zagryź tłustym szaszłykiem, zjedz pół paczki ptasiego mleczka, poczekaj 1/2godziny, idź w ustronne miejsce, włóż palce do gardła, wyczyść żołądek, wróć do kolegów, spożyj zagrychę i możesz w siebie lać ile wlezie a kumple będą patrzeć z podziwem jaką masz mocną głowę. Metoda testowana 5 stycznia w Morsku (Jura Krakowsko-Częstochowska) z pozytywnym skutkiem... Przepraszam wszystkich wrażliwych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.01.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Mdzalewscy, to nic, ze z Was kawał chlopa. Presji "ucha" nie wytrzymujecie A może Cie organizm ostrzega............patrzcie jaki ineligentny Grzegorz ja po takiej mieszance nie wstałabym 2 dni, a co dopiero pić dalej No i mamy teraz wątek w poradach zyciowych "jak pić, żeby nie rzygać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.01.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ...Grzegorz ja po takiej mieszance nie wstałabym 2 dni, a co dopiero pić dalej ... Z początku też mi się tak wydawało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.01.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Mdzalewscy, chciałam jeszcze się zainetresować jedną kwestią. Czy konsumpcja cieszy Cię ze względu na walory smakowe, czy też ze względu na efekty pokonsumpcyjne. Bo jeśli tylko z racji efektów, to jest wyjście, a nawet dwa: po pierwsze konsumpcja pozajelitowa, po drugie wlewki doodbytnicze . A jeśli ze względu na smak, to jeszcze prościej - przpłukujesz usta i wypluwasz Z każdej sytuacji da się znaleźć wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.01.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Mdzalewscy, chciałam jeszcze się zainetresować jedną kwestią. Czy konsumpcja cieszy Cię ze względu na walory smakowe, czy też ze względu na efekty pokonsumpcyjne. Bo jeśli tylko z racji efektów, to jest wyjście, a nawet dwa: po pierwsze konsumpcja pozajelitowa, po drugie wlewki doodbytnicze . A jeśli ze względu na smak, to jeszcze prościej - przpłukujesz usta i wypluwasz Z każdej sytuacji da się znaleźć wyjście Aggi litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 07.01.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Teraz to już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 07.01.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 No to skoro problem jest poważny, przenosimy wątek do działu porad życiowych. Zdrowia życzymy. Dziękuje a może faktycznie nerwy, przez tą budowę, nie wypuszczam ich na zewnątrz to gdzieś przez żołądek wyłażą, moja żona się cieszy tą przypadłością i poi mnie zielona herbatą, podobno przeczyszcza organizm. Aggi a Ty lekarzem nie jesteś ?. - Taka fachowa terminologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 07.01.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 "To już koniec... a taki fajny herbatnik był" cytat z filmu Alternatywy 4 Aa tak poważnie, to może czas na badania okresowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 08.01.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Tylko codzienny systematyczny trening może Cię uratować. Może należy zmienić miejsce treningu. Czasami jest tak, że zawartość flaszki lepiej smakuje w jakimś obskurnym garażu blaszanym, z zakąską wyciąganą paluchami ze słoika (mam na myśli śledzika, ogóra), niż przy elegancko zastawionym stole. Musisz to posprawdzać Życzę Ci powodzenia i wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.01.2005 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Mdzalewscy, chciałam jeszcze się zainetresować jedną kwestią. Czy konsumpcja cieszy Cię ze względu na walory smakowe, czy też ze względu na efekty pokonsumpcyjne. Bo jeśli tylko z racji efektów, to jest wyjście, a nawet dwa: po pierwsze konsumpcja pozajelitowa, po drugie wlewki doodbytnicze . A jeśli ze względu na smak, to jeszcze prościej - przpłukujesz usta i wypluwasz Z każdej sytuacji da się znaleźć wyjście Aggi, jesteś cudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.01.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 ale ja nie piłem jakś dużo, pare razy w roku, ale porządnie, a teaz co będzie ?, kobiety odpuściłem i jeszcze alkohol , to co mi z życia zostanie Z męskich przyjemności zostało Ci golenie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Tomek dobre..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.01.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Aggi a Ty lekarzem nie jesteś ?. - Taka fachowa terminologia Nieee, tak się tylko popisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.01.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 ale ja nie piłem jakś dużo, pare razy w roku, ale porządnie, a teaz co będzie ?, kobiety odpuściłem i jeszcze alkohol , to co mi z życia zostanie Z męskich przyjemności zostało Ci golenie się Nie wiemy jeszcze jak z paleniem, może tu należy szukać ukojenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts