Patrick07 29.06.2023 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 Witam,chciałem odnowić stare meble ale nie wiem jaką farbą ich pomalować. jeszcze myślałem okleinie ale sam nie wiem co będzie lepsze co bardziej trwalsze proszę was pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Pijowczyk 27.07.2023 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2023 A z czego masz dokładnie zrobione te meble ? Jak z drewna czy coś to fajną opcją są farby kredowe. Kupisz na allegro albo w Brico, Obi i tego typu podobnych marketach. U moich rodziców były , tzn są w jednym pokoju takie stare drewniane meble, jest szafa oraz komoda, które po prostu trzeba było odnowić i pomalowało się właśnie farbą kredową. Jak myślisz o jakichś zmianach, to możesz też pomyśleć o jakiejś klimatycznej sofie z Ikea, Agata Meble czy Black Red White. W tym ostatnim widziałem promocje całkiem fajne https://blix.pl/sklep/black-red-white/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts