Thanei 29.06.2023 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 Cześć, Mam na ścianie zawór, do którego dotychczas podłączałem wężykiem baterie w zlewie. Teraz musiał bym też podłączyć zmywarkę do naczyń. Czy są rozdzielcze na ten widoczny gwint, do których można podłączyć baterię i zmywarkę? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek17 30.06.2023 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 Raczej sugerowałbym wykręcenie tego zaworku, wkręcenie w jego miejsce trójnika i dopiero wtedy podłączać zmywarkę (także przez zawór) i zawór do baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryba007 30.06.2023 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 Cześć, Mam na ścianie zawór, do którego dotychczas podłączałem wężykiem baterie w zlewie. Teraz musiał bym też podłączyć zmywarkę do naczyń. Czy są rozdzielcze na ten widoczny gwint, do których można podłączyć baterię i zmywarkę? Dzięki! Dostępne są w sklepach zaworki specjalnie do tego celu. Sam kupowałem. Maja dwa odejścia. 3/8 w górę pod wężyk i 3/4 w dół pod zmywarkę. Bez zbędnego kombinowania i dodatkowych połączeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thanei 30.06.2023 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 Ok rozumiem. Potrzebuje trójnik/zawór z 3/8 na 3/8 i 3/4 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts