Gość zrozpaczona 07.01.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Witam.jestem już dłuższy czas na tym forum.A teraz dopadło i mnie.Wybaczcie że występuję anonimowo.Mam problem stary jak świat.Ciężko mi o tym nawet pisać, ręce mi się trzęsą.Dzisiaj zrobiłam sobie test ciążowy-i jest pozytywny.Problemu by nie było,ale ja mam już 40 lat!!!,trójkę dzieci,gdzie najmłodsze ma dwa latka. Jestem przerażona.Najgorsze jest to,że zaszłam w siódmym dniu cyklu.To jakiś absurd ,czysta paranoja.Na szczęście mam wspaniałego męża,który jest dla mnie wsparciem.Problem polega na tym,że się po prostu boję( o zdrowie maluszka i swoje).I widzę już te kiwające głowy ze współczuciem ...oho czwarte dziecko,chyba na głowę upadli w dzisiejszych czasach.Wiem,że je urodzę po prostu innych rozwiązań nie biorę pod uwagę.Proszę o kilka słów pocieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.01.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Zrozpaczona..... no co mam Tobie pwoeidziec....nie załamuj sie...idz do lekarza łykaj kwas foliowy...i zrób badania....i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 07.01.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Kochana my staramy się o pierwsze i .... narazie nic. Na próżno wypatrujemy drugiej, jakże zbawiennej kreseczki na teście. Dzieci są przedłużeniem Twojego życia, wręcz są dowodem na... twoją miłość i Twoje istnienie. Bez dzieci pozostaniemy tylko wspomnieniem, napisem na granitowej płycie ... i kupką popiołu 2 metry poniżej. Co masz cenniejszego? Złoto? Dolary? Czym lub kim jesteśmy ... bez pociech krzyczących i wałęsających się po domu w poszukiwaniu cukierków? Cieszących się na twój widok kiedy wracasz zmęczona do domu objuczona zakupami? Pomyśl .... Po co tak się wysilać, ciężko pracować, kombinować? Po to aby na starość módz odbyć samotnie podróż dookoła świata? Z kim ? Z mężem ? Bez sensu Pomyśl ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 10.01.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 ... Byle urodziło się zdrowe, a jakoś to będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.01.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 To się nie kracze jeno pisze: "GRATULKI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts