polexit 02.07.2023 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2023 Co proponujecie na elewację wykończoną deskami między oknami na piętrze? Prawdziwa deska ? Ponoć ciągle trzeba ja impregnować i po jakimś czasie będzie kiepsko wyglądać. Imitacja deski, ale jaka, z jakiego materiału? Ze styropianu, xps-a, kompozytu, włóknocementu, masy żywicznej, masy tynkarskiej, ceramiki?Co najlepiej, najbardziej naturalnie wygląda i jest trwałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 04.07.2023 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2023 albo deska greinplasta albo ladny odcisk. Jak Ty z Poznania to zapraszam serdecznie - pokaze na miejscu dostepne fajne opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandoqebu 07.10.2023 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2023 (edytowane) Zastanawiałem się, czy są jakieś nowe budynki, których fasady wyglądają odświeżająco w porównaniu do zwykłych, w których zastosowano nowe lub nietypowe materiały (lub kombinacje). Mówię też o materiałach praktycznych. (nie na przykład zielone elewacje czy duża ilość kamienia). Projektuję elewację budynku mieszkalnego https://19216811.cam/ i nie chcę iść w stronę przesadnie używanych: prefabrykatów betonowych, metalowych, drewnianych, ścian osłonowych... Jeśli masz jakieś przykłady lub pomysły, nie wahaj się nimi podzielić! Edytowane 10 Października 2023 przez wandoqebu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts