miodas007 02.07.2023 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2023 Myślę o ułożeniu podestu tarasowego z kompozytu zamiast płytek na dwóch balkonach (nie mają zadaszenia) - np. coś takiego https://www.obi.pl/podesty/dlh-podest-tarasowy-kompozytowy-ryflowany-braz-30-x-30-x-2-cm Pytanie czy to można śmiało układać na balkonie który wygląda tak: Dom był budowany przez dewelopera - i nie do końca wiem jak dokładnie była wykonana widoczna na zdjęciach izolacja. Można śmiało taki podest kłaść ? Jakie są minusy w stosunku do płytek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodas007 30.07.2023 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2023 Podbijamy trochę temat...Chodzi mi o to po prostu czy to co widać na zdjęciach w pełni zabezpiecza płytę balkonowa czy też ułożenie płytek daje coś ekstra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydop 30.07.2023 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2023 Ciężko mi określić co to za rodzaj hydroizolacji na tych balkonach, wygląda jak jakaś mineralna izolacja ale coś kolor nie pasuje.W każdym razie wygląda OK, mimo że gdzieś tam woda stoi w zagłębieniach. Płytek nie dawaj, zdecydowanie lepiej te podesty tarasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts