robedywer 04.07.2023 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2023 Witam muszę w nowym domu zainstalować przepompownie ścieków do kanalizacji tłocznej PE de 90 . W projekcie mam włączenie się do istniejącej sieci kanalizacyjnej poprzez opasko-zasuwe de 90/32 mm . W samym projekcie mam bardzo droga przepompownie TEGRA 600 z pompa Pirania 09D . Ale niechęć wydawać tak dużej kwoty . Czy ktoś może mi polecić coś lepszej cenie . Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kirin 05.07.2023 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2023 U nas będzie Preskpol. Ale nie mogę dać rekomendacji bo jeszcze nie wiem jak działa. Dobre opinie ma Jungpumpen ale jest sporo droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robedywer 05.07.2023 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2023 U nas będzie Preskpol. Ale nie mogę dać rekomendacji bo jeszcze nie wiem jak działa. Dobre opinie ma Jungpumpen ale jest sporo droższy. Jak to wyglada cenowo bo na ich stronie niema ofert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kirin 07.07.2023 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2023 Jak to wyglada cenowo bo na ich stronie niema ofert 8100 zł netto. Beczka i pompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts