Frankai 03.09.2002 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2002 Właśnie czytam sobie w Expanderze o zejściu poniżej 8% za kredyty w PLN. Co prawda jest to na pierwszy rok, a potem zmienne, ale eksperci przewidują spadek stóp, więc później powinno być nawet mniej. Nie podali pozostałych warunków, ale brzmi to ciekawie no nie? Może się zaczyna. W tej sytuacji rządowy program już się dezaktualizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 03.09.2002 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2002 Frankai - pewnie tak - ale jest to obwarowane takimi wymaganiami, że mało kto dostanie ten prcent. Nie wykluczam,ze przy wyskokich dochodach i olbrzymim wkladzie takie oprocentowanie ktoś dostanie. Pytam tylko - ilu sie na to zalapie? Co do expandera - wiesz u nich na stronie to wszytsko super wyglada....ja przez nich straciłam tochę czasu, newrów i pieniędzy. Kazdą reklamę podziel przez 3 - przysłowiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 03.09.2002 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2002 Moja wypowiedź nie znaczy, że klękam przed rządowym projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts