wilma 07.01.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Pytanie jak w temacie.Interesuje mnie warszawa i okolice, jeśli mozna to proszę o podawanie cen Pozdrawiam, WiLmA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 07.01.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 sieć hurtowni Grodno, ja kupowałem wiele rzeczy elektrycznych do mieszaknia, ul. Konstruktorska, wchodzi się jak do jakiegoś obleśnego magazynu ale cenowo sa OK a i rabaty do 10% łatwo "wykrzyczeć" * * nie, nie jestem współwłaścicielem tej firmy więc mogę zareklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 07.01.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Hurtownia Elektra w Warszawie http://www.kable.elektra.pl/Właśnie skończyłem obdzwanianie i oni wydają się być najtańsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 07.01.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Ja dostałem np. dobrą ofertę na osprzęt w hurtowni Elektromag (Grupa Rondo) w Brwinowie, Partyzantów 15 , tel. 72972772. Kupowałem też sporo w Bargo - też mają kilka placówek, ci z Łomianek byli najtańsi (nie mam przy sobie kontaktów, ale mają stronę na WWW). Kto jest lepszy akurat w kablach, tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 07.01.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Alfa_Elektro na Strażackiej (Rembertów), ale mają kilka sklepów więc może koło Ciebie też.Dobre ceny i dobre rabaty. Jak bierzesz dużo to na koniec też rabacik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 07.01.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Może to śmieszne ale odwiedź jakiś Leroy lub OBI albo inny PRAKTIKER. Naprawdę zdaża się, że mają ceny niższe od tzw hurtowni i to po rabatach. W końcu to zwykły przewód podtynkowy więc po co przepłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 07.01.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Pytanie jak w temacie. Interesuje mnie warszawa i okolice, jeśli mozna to proszę o podawanie cen Pozdrawiam, WiLmA Przejrzyj oferty Allegro. Tam naprawde mozna trafić niezłe okazje, zarówno w temacie kabli, jak i osprzetu. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 07.01.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Kable w Castoramie sa b.tanie, przynajmniej w Szczecinie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 07.01.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Allegro › Dom i Ogród › Budownictwo i Akcesoria › Elektryka i akcesoria:zadaj przeszukiwarce szukaj kable lub szukaj przewody. Właśnie tam kupiłem. Wychodzi 1/2 ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullmyrcha 09.01.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 na kable elektryczne hurtownicy maja ponad 60% upustu od ceny katalogowej producenta, przy duzym zakupie mozesz wynegocjowac spokojnie 40-50 % od ceny katalogowej. Ja moge polecic hurtownie Onninen, aczkolwiek nie wiem czy sa w twoim rejonie.Calkiem niezle ceny ma tez Solar Elektro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 12.01.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Jeżeli to pytanie jeszcze aktualne to Platforma przy AL. Jerozolimskich. W promocji sa krążki po 100 mb YDYpżo 3x1.5 po 115 zł brutto i YDYpżo 3x2.5 po 167 żł brutto. Napięcie znamionowe 450/750V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilma 13.01.2005 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 No!! zakupy poczynione Kupilam w Leroy M. byla promocja a dodatkowo miałam 10%rabatu ze smart czeku. wyszlo W100 mb 3x1.5 po 110 zł brutto i YDYpżo 3x2.5 po 150 zł Napięcie 450/750V No to najwyższa pora brać się do roboty. od soboty zaczynamy instalacje. Teraz mam dylemat. Ile gniazdek w pomieszczeniu, na jakiej wysokosci zeby było praktycznie... zupełnie nie wiem jak podejść do tematu. Przecież na tym etapie (stan surowy) nie moge wiedziec gdzie poustawiam meble, gdzie bedzie oświetlenie i jakie.... może KTOS z WAS mi doradzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 13.01.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Teraz mam dylemat. Ile gniazdek w pomieszczeniu, na jakiej wysokosci zeby było praktycznie... zupełnie nie wiem jak podejść do tematu. Przecież na tym etapie (stan surowy) nie moge wiedziec gdzie poustawiam meble, gdzie bedzie oświetlenie i jakie.... Oby były tylko takie dylematy Jestem na tym samym etapie prac. Co do wysokości założyłem, że włączniki i gniazdka w łazienkach bedą na wysokości 135 cm od docelowej podłogi (te 135 cm to odległość do środka puszki na osprzęt). Dla gniazdek w pokojach przyjąłem 22 cm nad podłoga. ,...) A co do lokalizacji to musisz mieć chociaż wizje aranzacji pomieszczen. Z gniazdkami to jeszcze poł biedy bo dasz ich po 3-4 w kżdym z pokoji ale oświetleniem, moim zdaniem, bez pomysłu na aranzację skończysz na wyporadzaniu punktów świetlnych na srzyżowaniu przekątnych sufitu Indywidualnego potraktowania wymaga kuchnia (lodówka, kuchenka - moze instalacja 3-fazowa?, wyciag, oświetlenie pod i ew. nad szafkami Reasumując - bez wizji aranżacji - ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niesmiertelny 13.01.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Kupowanie tanio jest bardzo wazne ale opowiem wam jak kolega (coprawda bylo to dosyc dawno) kupowal kable z nieduzej FABRYCZKI rzeczywiscie bylo bardzo tannio Na poczatku przewodu byly trzy zyly natomist po rozlozeniu instalacji na koncu krazka okazalo sie ze sa tylko dwie czary cy cóś,albo robotniki zapomnieli dodac talku do maszyny i zyl nijak nie mozna bylo rozdzielic ,ale takie numery juz sie chyba teraz nie zdarzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 13.01.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 No!! zakupy poczynione Kupilam w Leroy M. byla promocja a dodatkowo miałam 10%rabatu ze smart czeku. Jak to możliwe? Przecież Smart-czeków nie można łączyć z innymi promocjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilma 13.01.2005 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 No!! zakupy poczynione Kupilam w Leroy M. byla promocja a dodatkowo miałam 10%rabatu ze smart czeku. Jak to możliwe? Przecież Smart-czeków nie można łączyć z innymi promocjami? Haaaaa... też sie zdziwiłam!! Ta informację przeczytałam jak towar był w koszyku... dlatego machnęłam reką i z dużym rozczarowaniem udałam sie do kasy. a tam jakie zaskoczenie - okazało się, że nie ma blokady na ten towar w systemie, dlatego rabat dostałam... Korzystajcie zanim sie zorientują Co do wizji aranżacji ... oczysiście mgliste wyobrażenie już mam, ale skąd wiem że mi sie nie odmieni koncepcja. Ale OK juz sobie z tym sama poradzić muszę Dzieki Maciejon - o takie wskazówki mi właśnie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 14.01.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 najtańsza/duża hurtownia w mojej okolicy miała kable o 20-30% droższe niz w Castoramie w Legnicy. Naprawdę co jak co ale kable to warto u nich sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 07.02.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dziękujemy za odświeżenie po 6 latach wątku tylko po to, by zrobić w nim ordynarną reklamę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 07.02.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 A ja uważam że odświeżenie tematu na akurat na koniec zimy się przyda. Wszyscy na wiosnę ruszają z pracami, a więc podnoszę GDZIE W WARSZAWIE TANIO materiały elektryczne do zrobienia instalacji elektrycznej w domu?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 07.02.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 A ja twierdze, że ten temat nie powinien tu się znaleźć i proszę o przeniesienie go do „działu” właściwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts