adam_anton 23.06.2016 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Przez przypadek natrafiłem na ten wpis, swoją drogą w ciekawym dziale się znajduje Zależy jakich kabli potrzebujesz, ale w Warszawie można hurtowo kupić kable prolink u dystrybutora prolinkcables.pl/pl wystarczy się zalogować a i targować się można, ja dostałem rabat 10% na całe zakupy warte 10tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_anton 12.07.2016 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 ostatnio jeszcze byłem na mokotowie w sklepie avstore i tam mają bardzo szeroki wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 14.09.2016 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Masz 4 posty na forum i każdy to spam, najciekawsze że każdy post reklamuje inną firmę (moze jeden właściciel?). Dla jasności ceny ze sklepu z kablami ktory tak zachwalasz są jedne z najwyższych jakie widziałem i pierwsza lepsza hurtownia nawet stacjonarna a nie internetowa ma dużo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts